Ο Μπόρις Τζόνσον και ο κορονοϊός θα γίνουν σειρά

Ο Μπόρις Τζόνσον και ο κορονοϊός θα γίνουν σειρά
Δημοσίευση: 27 Ιουνίου 2020, 02:54
Συντάκτης:

Η διαχείριση της κρίσης του Covid-19 απο τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, καθώς και η δική του μάχη με την ασθένεια θα αποτελέσουν το θέμα μιας νέας τηλεοπτικής σειράς, στο τιμόνι της οποίας θα βρεθεί ο βραβευμένος με BAFTA σκηνοθέτης Μάικλ Γουιντερμπότομ (The Trip to Greece, The Killer Inside Me, 24hour Party People).

ΣΧΕΤΙΚΑΗ Γαλλία άνοιξε τα σινεμά και ο κόσμος συρρέει μαζικά

O Γουιντερμπότομ θα σκηνοθετήσει και θα γράψει μέρος του σεναρίου, ενώ τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού έχει αναλάβει ο Ρίτσαρντ Μπράουν του True Detective. Ο Τιμ Σίπμαν, πολιτικός αναλυτής των Sunday Times, θα αναλάβει χρέη συμβούλου, ενώ ενδιαφέρον έχει το ότι το βιβλίο του με τίτλο “All Out War” είχε αποτελέσει και την έμπνευση για την τηλεοπτική ταινία “Brexit: The Uncivil War” του Channel 4 και του HBO, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε την πορεία του Τζόνσον, από τη στιγμή που ανέλαβε το αξίωμά του μέχρι την εκδήλωση κρουσμάτων Covid-19 στη Μεγάλη Βρετανία, τη δική του εμπειρία με την ασθένεια και τη γέννηση του γιου του. Η σειρά θα προσπαθήσει επίσης να εξερευνήσει τους λόγους για τους οποίους η Βρετανία κατέχει μέχρι αυτή τη στιγμή τη 2η θέση στη λίστα των χωρών με τους περισσότερους θανάτους λόγω της ασθένειας.

Φυσικά, αυτό που περιμένουμε να μάθουμε είναι ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Τζόνσον!

Δημοσίευση: 27 Ιουνίου 2020, 02:54
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
2200
Feelgood
1680