Ο Μπονγκ Τζουν Χο θέλει να σκηνοθετήσει επεισόδια του Mindhunter

Δημοσίευση: 11 Οκτ. 2019, 14:10
Συντάκτης:

Ο Μπονγκ Τζουν Χο είναι το καυτό όνομα του ασιατικού κινηματογράφου φέτος και το βραβευμένο στις Κάννες «Parasite» (που θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες την προσεχή Πέμπτη 17/10) αναμένεται να κλέψει την παράσταση φέτος καθώς συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγάλων φαβορί για την πεντάδα των ταινιών που θα διεκδικήσουν το Όσκαρ ξενόγλωσσου φιλμ.

<a href="/nea/i-triti-sezon-toy-mindhunter-den-tha-ginei-pote/67790">Η τρίτη σεζόν του «Mindhunter» δεν θα γίνει ποτέ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ τρίτη σεζόν του «Mindhunter» δεν θα γίνει ποτέ

Ο 50χρονος Νοτιο-Κορεάτης  δημιουργός δεν είναι βέβαια χθεσινός: οι περισσότεροι τον έμαθαν από τα Snowpiercer & Okja, είχε φροντίσει να κλέψει όμως την παράσταση με το Memories Of Murder (θυμηθείτε εδώ την απίστευτη αληθινή ιστορία που συνδέει την συγκεκριμένη ταινία με την πραγματικότητα) πριν 16 χρόνια, για να ακολουθήσουν μετά τα The Host & Mother.

Σε προ ημερών συνέντευξή του, αποκάλυψε μια πολύ πιθανή μελλοντική συνεργασία, την πρώτη στην καριέρα του για την τηλεόραση, η οποία μας έφερε ανατριχίλες. Ομολόγησε ότι είναι μεγάλος φαν του τηλεοπτικού «Mindhunter» (η εξαιρετική σειρά που τρέχει ο Ντέιβιντ Φίντσερ στο Netflix) και πως θα ήθελε πολύ να σκηνοθετήσει κάποια επεισόδια!

«Είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με το αρχικό βιβλίο, καθώς όταν ετοίμαζα το «Memories of Murder», μελέτησα ενδελεχώς τα πάντα για τους Αμερικανούς serial killers και φυσικά το συγκεκριμένο («Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit») με εντυπωσίασε καθώς είχε γραφτεί από άνθρωπο που συνέτασε τα προφίλ τους. Το βρήκα συναρπαστικό. Θα ήθελα πολύ να σκηνοθετήσω κάποια επεισόδια».

Και εμείς θα το θέλαμε πολύ, μην ξεχνάμε ότι εκτός του Φίντσερ, επεισόδια για τις 2 σεζόν του Mindhunter (η κριτική μας εδώ) έχουν σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων οι Ασίφ Καπάντια, Τομπάιας Λίντχολμ, Άντριου Ντόμινικ και Καρλ Φράνκλιν.

Α, και κάτι τελευταίο: ο Μπονγκ Τζουν Χο ομολόγησε στην συνέντευξη ότι η ταινία που έχει δει περισσότερες φορές στην ζωή του είναι το «Ψυχώ» του Άλφρεντ Χίτσκοκ. That makes sense.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos