Ο Μπιλ Μάρεϊ στο Ελληνικό Περίπτερο του Φεστιβάλ των Καννών

Δημοσίευση: 16 Ιουλίου 2021, 19:44

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) με ιδιαίτερη χαρά φιλοξένησε σήμερα στο Ελληνικό Περίπτερο του Φεστιβάλ των Καννών τον Μπιλ Μάρεϊ και τους συνεργάτες του με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «New Worlds: The Cradle of Civilization», που θα γίνει απόψε, στις Ειδικές Προβολές του επίσημου προγράμματος του φεστιβάλ. Η ταινία αυτή έχει ως συμπαραγωγό της την ελληνική εταιρεία Neda Film της Αμάντας Λιβανού και η προώθησή της υποστηρίζεται από τη διεύθυνση Hellas Film του ΕΚΚ.

Ο 71χρονος ηθοποιός  συναντήθηκε  με εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου στο Ελληνικό Περίπτερο για να τους μιλήσει για το «New Worlds: The Cradle of Civilization», που είναι η κινηματογραφημένη συναυλία-παράσταση στο Ηρώδειο τον Ιούνιο του 2018. Ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα αναφερόμενος θερμά για την εμπειρία που έζησε στην Αθήνα.

Περισσότερα σας έχουμε γράψει και δείξει εδώ.

Στο «New Worlds: The Cradle of Civilization» εμφανίζονται ο Μπιλ Μάρεϊ και οι μουσικοί Jan Vogler, Mira Wang, Vanessa Perez.

Οι συντελεστές της ταινίας:

Σκηνοθεσία: Andrew Muscato / Παραγωγή: Dorn Music, Neda Film & Mahukari Media / Παραγωγοί: Tanja Dorn, Αμάντα Λιβανού, Bill Murray, Andrew Muscato, Jan Vogler / Συμπαραγωγοί: Karen Duffy, Έμμα Δοξιάδη.

Πρώτη δημοσίευση: 16 Ιουλίου 2021, 19:44
Ενημέρωση: 16 Ιουλίου 2021, 19:44

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos