Ο Μπεν Ουίτλι μας φτιάχνει με back to the roots θρίλερ

Δημοσίευση: 29 Σεπτεμβρίου 2020, 19:26
Συντάκτης:

Μετά το «Rebecca» και πριν το «Tomb Raider 2» που ετοιμάζει, ο Μπεν Ουίτλι θα θυμηθεί τα αρχικά του ένδοξα σκηνοθετικά χρόνια και έγραψε και θα γυρίσει ένα μικρότερο πρότζεκτ, ένα ανεξάρτητου προϋπολογισμού θρίλερ που εξελίσσεται την εποχή του Covid-19.

covid status theatresΣΧΕΤΙΚΑΟι Βρετανοί συζητούν πιστοποιητικό εμβολιασμού για είσοδο στις αίθουσες

Λες και δεν μας έφταναν όσα βιώνουμε.

Ο αγαπημένος 48χρονος δημιουργός γύρισε το -δίχως τίτλο προς το παρόν- φιλμ μέσα σε 20 ημέρες, το χαρακτηρίζει σαν απάντηση στην πανδημία του κορονοϊού και θα είναι φυσικά ταινία τρόμου.

«Το έχω ξαναπεί, οι ταινίες δεν χωρίζονται σε είδη μόνο με βάση την θεματική τους, αλλά και με βάση το μπάτζετ τους: micro-budget, low-budget, mid-budget, high-budget, κατηγοριοποίηση που οδηγεί σε εντελώς διαφορετική φιλμική εμπειρία. Το συγκεκριμένο το γύρισα για να μη χάσω το μυαλό μου με όσα συμβαίνουν και να μείνω συγκεντρωμένος στην κινηματογραφική δημιουργία».

Mέχρι να γίνουν περισσότερα γνωστά, εμείς ευχόμαστε να θυμηθεί ξανά τις εποχές των Kill List & A Field In England. Αυτό.

Update 9/11/20: Θα λέγεται "In the earth" και με βάση το δελτίο τύπου: "Καθώς ο κόσμος αναζητά μια θεραπεία για έναν καταστροφικό ιό, ένας επιστήμονας κι ένας κυνηγός διεξάγουν μια έρευνα ρουτίνας σε ένα δάσος. Μέσα στη νύχτα όμως το ταξίδι τους γίνεται μια τρομακτική περιήγηση στην καρδιά του σκότους, καθώς το δάσος ζωντανεύει γύρω τους».'Εχουμε ήδη (ξερο)ψηθεί. Στο καστ, φρέσκα πρόσωπα: Tζόελ Φράι (Yesterday, GoT), Eλόρα Τόρκια (Midsommar, Les cowboys), Χέιλι Σκουάιαρς (I, Daniel Blake), Ρις Σίαρσμιθ (High Rise, Psychoville). 

Update 16/12/20: Πρώτες εικόνες.

Update: Πρώτο τρέιλερ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ που θολώνει τα νερά σχετικά με το ακριβώς συμβαίνει και καλά κάνει. Αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Απριλίου και στις βρετανικές στις 18 Ιουνίου. 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 29 Σεπτεμβρίου 2020, 19:26
Ενημέρωση: 26 Μαρτίου 2021, 02:34
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ