Ο Μάρτιν Σκορσέζε αναζητά στήριξη ξανά στους streaming γίγαντες

Δημοσίευση: 13 Απριλίου 2020, 14:21
Συντάκτης:

Το «Killers of the Flower Moon» έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό ως η επόμενη δουλειά του Μάρτιν Σκορσέζε μετά το «The Irishman» και η οποία θα σηματοδοτήσει την έκτη φορά που ο 77χρονος θρυλικός δημιουργός θα συνεργαστεί ξανά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την δέκατη που θα δουλέψει ξανά με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

<a href="/nea/rompert-nte-niro-leonarnto-nti-kaprio-se-proskaloyn-sta-gyrismata-tis-neas-tainias-toys/62499">Ρόμπερτ Ντε Νίρο & Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε προσκαλούν στα γυρίσματα της νέας ταινίας τους</a>ΣΧΕΤΙΚΑΡόμπερτ Ντε Νίρο & Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε προσκαλούν στα γυρίσματα της νέας ταινίας τους

Η αρχική συμφωνία του Σκορσέζε ήταν να συνεργαστεί με την Paramount για παραγωγή και διανομή, όμως το γεγονός πως το μπάτζετ δείχνει να ξεπερνάει τα 200 εκατομύρια δολλάρια, αλλά και οι δυσκολίες που προκύπτουν με την πανδημία του κορονοϊού, οδήγησαν τον Αμερικανό σκηνοθέτη σε συζητήσεις με την Apple και το Netflix (με το οποίο έκανε τον Ιρλανδό, μην ξεχνάμε) για να συγχρηματοδοτήσουν το φιλμ (και φυσικά να αναλάβουν το δικαίωμα διάθεσης στην πλατφόρμα τους.

Το «Killers of the Flower Moon» θα αποτελέσει την σκορσεζική εκδοχή στην φόρμα του γουέστερν και θα βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, με την σεναριακή διασκευή να επιμελείται ο βραβευμένος με Όσκαρ Έρικ Ροθ (“The Insider,” “Munich,” The Curious Case Of Benjamin Button”) και το στόρι να αφορά την αληθινή ιστορία πολλαπλών δολοφονιών μελών της φυλής Ινδιάνων Osage στην Οκλαχόμα εξαιτίας της ανακάλυψης πετρελαίου στα εδάφη τους. Ο τότε νεαρός J. Edgar Hoover (τον οποίο έχει υποδυθεί ο Ντι Κάπριο στο ομώνυμο φιλμ του Κλιντ Ίστγουντ πριν 6 χρόνια: πόσο meta είναι που θα τον παίξει ξανά και εδώ!) ηγήθηκε της έρευνας από το FBI και κατόρθωσε μέσω της συγκεκριμένης υποθεσης να «φτιάξει» το όνομά του πριν μελλοντικά απολαύσει τα γνωστά... μεγαλεία.

Τη σεναριακή προσαρμογή του «Killers of the Flower Moon» θα υπογράψει ο βραβευμένος με Όσκαρ για το Forrest Gump, Έρικ Ροθ, υπεύθυνος επίσης για τα The Insider, The Curious Case Of Benjamin Button, A Star Is Born, αλλά και το επερχόμενο Dune του Ντενί Βιλνέβ.

Πολλά περισσότερα για το «Killers of flower moon», εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos