Ο Μάικ Φλάναγκαν αφήνει το Netflix για το Amazon Prime

Δημοσίευση: 2 Δεκ. 2022, 15:01
Συντάκτης:

Mπορεί η πρόσφατη δουλειά του (The Midnight Club) να ήταν ξεκάθαρα η πιο αδύναμή του, ο Μάικ Φλάναγκαν έχει όμως αποδείξει την αξία του ως αφηγητής του αληθινού τρόμου που βρίσκεται στις αντανακλάσεις της ζωής, την τελευταία 5ετία στο Netflix, δημιουργώντας το Flanaverse: «The Haunting of Hill House», «The Haunting of Bly Manor», «Midnight Mass».

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Πλέον, μαζί με τον παραγωγό του Τρέβορ Μέισι αποφάσισαν να αλλάξουν πάροχο που θα στεγάσει τις horror ανησυχίες τους.

Υπέγραψαν πολυετές αποκλειστικό συμβόλαιο με το Amazon Prime, τόσο για τηλεοπτικές σειρές, όσο για ταινίες (θυμίζουμε ότι ο Φλάναγκαν είναι υπεύθυνος για τα Absentia, Oculus, Ouija, Gerald’s Game, Doctor Sleep).

Προφανώς δεν είναι καθόλου άσχετη η χθεσινή ανακοίνωση του Netflix πως το Μidnight Club δεν θα συνεχιστεί, πάντως η μεταξύ τους συνεργασία θα ολοκληρωθεί με το «The Fall of the House of Usher» με Κάρλα Γκουτζίνο, Μαρκ Χάμιλ, Ζακ Γκίλφορντ και Κέιτ Σίγκελ στο καστ, το οποίο βασίζεται σε μυθιστόρημα του Έντγκαρ Άλαν Πόε και αναμένεται στις 12 Οκτωβρίου 2023. Περισσότερες φωτό μπορείτε να δείτε στην gallery στο τέλος του κειμένου.

Update: Και όπως ήταν αναμενόμενο, ο Φλάναγκαν και το Amazon Prime ανακοίμωσαν το πρώτο πρότζεκτ της μεταξύ τους συνεργασίας, το οποίο θα είναι τουλάχιστον μεγαλεπήβολο. Απέκτησε τα δικαιώματα για την μεταφορά του «Μαύρου Πύργου» από τον Στίβεν Κινγκ, με σκοπό να γυρίσει μια σειρά αποτελούμενη από πέντε σεζόν και στη συνέχεια δυο ταινίες. Ένα μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο και το Amazon Prime που ποντάρει στο μεγάλο fan base του διάσημου συγγραφέα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα τιμήσει το υλικό. Οι δύο προηγούμενες προσπάθειες του Φλάναγκαν με τα «Gerald’s Game» και  «Doctor Sleep», ήταν από οκ μέχρι αδιάφορες, πάντως.

Aυτό είναι το τρέιλερ:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos