O Λούκα Γκουαντανίνο επιστρέφει στον έρωτα

Δημοσίευση: 27 Φεβ. 2019, 03:10
Συντάκτης:

Τι και αν όλοι περιμένουν την κινηματογραφική συνέχεια του “Call Me By Your Name”, ο σκηνοθέτης του έδωσε ζωή στον Έλιο και τον Όλιβερ, Λούκα Γκουαντανίνο, βάζει πλώρη για την μικρή οθόνη και συγκεκριμένα για το HBO.

<a href="/nea/o-loyka-goyantanino-tha-skinothetisei-remake-toy-simademenoy/62651">O Λούκα Γουαντανίνο θα σκηνοθετήσει το remake του Σημαδεμένου</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Λούκα Γουαντανίνο θα σκηνοθετήσει το remake του Σημαδεμένου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το “We Are Who We Are” θα είναι η σειρά που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Γκουαντανίνο και στην οποία θα παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι του νεαρού Φρέιζιερ στην στρατιωτική βάση όπου έχει σταλεί, στην Ιταλία. Κατά την παραμονή του εκεί, ο πρωταγωνιστής έρχεται σε επαφή με τους συναδέλφους του και συγκεκριμένα με την Κέιτλιν, με την οποία αναπτύσσει δεσμό. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Φρέιζιερ συνειδητοποιεί την αμφιβολία του ως προς την σεξουαλική του ταυτότητα καθώς ο στρατιώτης Τζέισον δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Αν εξαιρέσουμε το περσινό “Suspiria”, το σινεμά που υπηρετεί ο Ιταλός σκηνοθέτης συνήθως περιλαμβάνει κάποιο ταξίδι αυτογνωσίας των πρωταγωνιστών, ίσως και κάποια περιπλανώμενη ρομαντική αίσθηση. Ως εκ τούτου, οι φαν των παλαιότερων “A Bigger Splash”, “I am Love” και εννοείται του “Call Me By Your Name” θα αγκαλιάσουν με πάθος το συγκεκριμένο project.

Το σενάριο του “We Are Who We Are” θα επιμεληθεί ο ίδιος ο Γκουαντανίνο με τους Φραντσέσκα Μανιέρι και Πάολο Τζιορντάνο και όπως όλα δείχνουν, η σειρά θα αποτελείται από οκτώ ωριαία επεισόδια τα οποία θα σκηνοθετήσει ο Ιταλός δημιουργός.

Update 27/7/20:  Το τρέιλερ είναι έτοιμο για την πρώτη τηλεοπτική σειρά στην καριέρα του 49χρονου Σιτσιλιάνου δημιουργού, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 14 Σεπτεμβρίου από το ΗΒΟ. Και φυσικά θυμίζει αρκετά το vibe του "Call me by your name".

Update 31/8/20: Επίσημο τρέιλερ. Όσοι είστε φαν του Ιταλού δημιουργού, αποκλείεται να μην το ξεκινήσετε. Το “We Are who we Are” ξεκινά να προβάλλεται στην Vodafone TV από τις 15 Σεπτεμβρίου, με νέο επεισόδιο κάθε Τρίτη, λίγες μόλις ώρες μετά τις ΗΠΑ.

 

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 27 Φεβ. 2019, 03:10
Ενημέρωση: 3 Σεπτεμβρίου 2020, 14:49
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos