Ο Κρίστοφερ Νόλαν θα σκηνοθετήσει τον Κίλιαν Μέρφι

Δημοσίευση: 9 Οκτ. 2021, 03:10
Συντάκτης:

Ο Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, σκηνοθετώντας μία ακόμα ταινία σχετική με τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μετά το «Dunkirk» και θα συνεργαστεί (όπως στο συγκεκριμένο φιλμ, το Inception, αλλά και το Batman Begins), με τον Κίλιαν Μέρφι, για πρώτη φορά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

<a href="/nea/o-kristofer-nolan-thelei-na-kanei-tainia-tromoy/69525">Ο Κρίστοφερ Νόλαν θέλει να κάνει ταινία τρόμου</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Κρίστοφερ Νόλαν θέλει να κάνει ταινία τρόμου

Στο «Oppenheimer», ο 45χρονος Ιρλανδός θα υποδυθεί τον τον «πατέρα» της ατομικής βόμβας, Ρόμπερτ Οπενχάιμερ.

Ο Νόλαν θα εστιάσει στον ρόλο που διαδραμάτισε ο Αμερικανός θεωρητικός φυσικός Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, στην εφεύρεση και την ανάπτυξη του πιο καταστροφικού όπλου που γνώρισε ο άνθρωπος, την ατομική βόμβα.

O Βρετανός δημιουργός θυμίζουμε ότι τα έσπασε με την Warner μετά από πολλά χρόνια καιγια το νέο φιλμ του, πλειοδότησε η Universal που θα αναλάβει το πρότζεκτ και θα τους χαρίσει τον απαιτούμενο χρόνο προβολής στην μεγάλη οθόνη (3 μήνες έχει ζητήσει ο Νόλαν), χωρίς χρονικά deadline για την προβολή σε streaming πλατφόρμες.

Η ταινία αναμέναται 23 Ιουλίου 2023. 

Update: Ο Κρίστοφερ Νόλαν μαζεύει καστ που "σκοτώνει". Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. και ο Ματ Ντέιμον υπέγραψαν για να συμμετάσχουν σε ρόλους που δεν έγιναν ακόμη γνωστοί, ενώ η Έμιλι Μπλαντ θα υποδυθεί την σύζυγο του Οπενχάιμερ, Κάτριν. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos