Ο κόσμος της Barbie γέμισε ροζ τα Village

Δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2023, 19:19
Συντάκτης:

Με dress code “Barbie Pink”, non stop μουσική και παιχνιδιάρικα installations βγαλμένα από τον κόσμο της πιο αγαπημένης κούκλας όλων των εποχών, η Tanweer υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους φίλους της Barbie, στην επίσημη πρεμιέρα της ομώνυμης ταινίας.

Οι σκάλες και οι διάδρομοι του The Mall Athens έγιναν ροζ, ενώ ένα photo booth σχεδιασμένο να μοιάζει στο κουτί της Barbie σε ανθρώπινες διαστάσεις, όπως ακριβώς εκείνο που εμφανίζεται και στην ταινία, συγκέντρωσε άπειρα κλικς και γέμισε τα instagram stories τόσο της διοργανώτριας εταιρείας όσο και των καλεσμένων.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Ρυθμός 94.9 και easy 97.2, καθώς και πολλοί επώνυμοι από τον χώρο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου έδωσαν το παρών στη βραδιά για την ταινία που θα είναι, πιθανόν, το πιο συμπαθητικό, σουρεάλ escape του φετινού καλοκαιριού.

Με μια υπέρλαμπρη Μάργκο Ρόμπι και έναν διασκεδαστικό Ράιαν Γκόσλινγκ, η “Barbie” είναι έτσι όπως θα την περιμέναμε: ανέμελη, αστεία, κουκλίστικη.

H άποψη του MOVE IT για την ταινία.

Η έννοια του women empowerment διέπει όλη την ταινία, όμως, χάνεται συχνά στον τέλειο, στυλιζαρισμένο, πλαστικό κόσμο που παρακολουθούμε και στα αναπόφευκτα κλισέ για το τι συνιστά αντρική ή γυναικεία συμπεριφορά. Η μουσική και τα χορευτικά ποντάρουν λίγο στη νοσταλγία και θυμίζουν boy & girl bands περασμένων δεκαετιών. Τα σκηνικά είναι τα ίδια παιχνίδια που και εμείς είχαμε ως παιδιά και αυτό είναι κάπως συγκινητικό, όπως ακριβώς και το όνειρο που είχε για εμάς η αγαπημένη μας κούκλα: να είναι κάθε γυναίκα η Barbie που ή ίδια θέλει. Ακόμα και αν στην πραγματικότητα δεν βρισκόμαστε ακόμα εκεί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos