Ο Κιάνου Ριβς δωρίζει την πληρωμή του από το Matrix 4 για την θεραπεία της λευχαιμίας

Δημοσίευση: 3 Ιαν. 2022, 15:28
Συντάκτης:

O Κιάνου Ριβς έχει αποδείξει πολλές φορές την κοινωνική του ευαισθησία καθώς οι φιλανθρωπικές δωρεές του είναι αμέτρητες και μάλιστα πολλές από αυτές έχουν γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

<a href="/nea/o-roympen-ostloynt-thelei-ton-kianoy-rivs-sti-nea-tainia-toy/69783">Ο Ρούμπεν Όστλουντ θέλει τον Κιάνου Ριβς στη νέα ταινία του</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρούμπεν Όστλουντ θέλει τον Κιάνου Ριβς στη νέα ταινία του

Ο 57χρονος ηθοποίος αυτή τη φορά στέκεται δίπλα σε όσους πάσχουν από λευχαιμία.

Αποφάσισε να δωρίσει το 70% του μισθού του από την ταινία «The Matrix 4» για τις έρευνες που αναζητούν θεραπεία για τη λευχαιμία.

Ψηφίσατε τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς στον διαγωνισμό του MOVE IT;

Παράλληλα, ίδρυσε ένα φιλανθρωπικό σωματείο για να στηρίξει ανθρώπους και παιδιά με καρκίνο. Μάλιστα, απέφυγε να δώσει σε αυτό το όνομά του ή να μιλήσει σχετικά, επειδή δεν θέλει να συνδεθεί με τη διασημότητά του.

Ο Κιάνου Ριβς δωρίζει χιλιάδες δολλάρια (και δεν το διαφημίζει)

«Έχω βγάλει πολλά χρήματα, αλλά θέλω να απολαμβάνω τη ζωή και να μην αγχώνομαι για να φτιάχνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Χαρίζω πολλά και ζω απλά. Όλοι γνωρίζουμε ότι η καλή υγεία είναι πολύ πιο σημαντική», έχει αναφέρει ο ίδιος σε δηλώσεις του στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1991 η μικρή αδερφή του, Κιμ, διαγνώστηκε με λευχαιμία με την οποία πάλεψε για 10 χρόνια και βγήκε νικήτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Beautiful Game

The Beautiful Game

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Στη Ρώμη θα γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου αστέγων, οπότε ο χαρισματικός κόουτς...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos