Ο Κέβιν Μπέικον εμπνέεται από Μάρτιν Σκορσέζε & Σίντνεϊ Λιούμετ

Ο Κέβιν Μπέικον εμπνέεται από Μάρτιν Σκορσέζε & Σίντνεϊ Λιούμετ
Δημοσίευση: 2 Φεβ. 2019, 05:06
Συντάκτης:

Το δίκτυο Showtime σύντομα θα φέρει κοντά μας τη νέα σειρά “City on a Hill,” με πρωταγωνιστή τον Kevin Bacon. Ο Bacon δήλωσε πως ενδιαφέρθηκε για το Βοστωνιανό θρίλερ γιατί του θύμισε τις ταινίες του Scorsese και του Lumet από το 1970. Θα υποδυθεί τον Jackie Rhodes, έναν διεφθαρμένο πράκτορα του FBI, για τον οποίον όλοι τρέφουν ένα βαθύ σεβασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑO Mπεν Άφλεκ σκηνοθετεί ταινία για το making of του Chinatown

Πιο συγκεκριμένα, ο Bacon δήλωσε σε συνέντευξή του το εξής: «Διαβάζοντας το σενάριο του πιλότου, αμέσως ερωτεύτηκα την φωνή του Jackie, και ήταν μια φωνή που μπορούσα να ακούσω μέσα μου. Η σειρά διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’90, και αυτός ο κόσμος που αναπαριστά, των αστυνομικών και των εγκληματιών, μου μετέφερε ένα ωμό συναίσθημα που μου θύμισε τις ταινίες του Scorsese και του Lumet που αγαπώ από  το ’70. Θεωρώ πως δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, γιατί τίποτα δεν έχει το ίδιο ύφος ή την ίδια υφή με το City on a Hill».

Η σειρά θα αποτελείται από δώδεκα επεισόδια έχει γραφτεί από τον Chuck MacLean (Boston Strangler), ενώ βασίζεται σε μία ιδέα που είχε ο Ben Affleck. Ο Affleck μαζί με τον φίλο και συνεργάτη του Matt Damon, αλλά και την Jennifer Todd (Μemento, Alice in wonderland, Jason Bourne) θα εκτελούν χρέη δειυθυντών παραγωγής. Το “City on a Hill” διαδραματίζεται στην αρχή της δεκαετίας του 1990, όταν τα ποσοστά εγκληματικότητας στην Βοστώνη ήταν πολύ υψηλά. Τότε, πολλοί αστυνομικοί ενθάρρυναν τους εγκληματίες, κάτι που δεν είναι εντυπωσιακό αφού στις τοπικές υπηρεσίες η διαφθορά και ο ρατσισμός ήταν το status quo. Το “City on a Hill” ουσιαστικά πρόκειται για μια φανταστική αναφορά των γεγονότων που ονομάστηκαν “Boston Miracle.” Έτσι ονόμασαν στην Αμερική την ξαφνική πτώση της εγκληματικότητας στην Βοστώνη, η οποία συμπεριλαβάνει και μία περιόδο λίγων ετών κατά την οποία δεν σκοτώθηκε κανένας έφηβος. Η σειρά μας αφηγείται πως ήρθε αυτή η μεγάλη αλλαγή, καθώς βάζει στο επίκεντρο τον αφρικανοαμερικανό Decourcy Ward (Aldis Hodge - Hidden Figures, Straight Outta Compton), ως βοηθό εισαγγελέα, ο οποίος μαζί με τον Jackie Rhodes (Kevin Bacon), αντιμετωπίζουν μία οικογένεια ληστών. Η υπόθεσή τους καταλήγει να αλλάξει το Βοστωνιανό σύστημα δικαιοσύνης...

Update 6/5/19: Δεύτερο εξίσου καλό τρέιλερ και ημερομηνία που θα ξεκινήσει να προβάλλεται: 16 Ιουνίου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
4808
Spentzos
2360
Rosebud.21
2000
Feelgood
1980