ΣΕΙΡΕΣ

Ο Jason Bourne επιστρέφει στην μικρή οθόνη

Δημοσίευση: 18 Aug 2018, 11:56
Συντάκτης:

Η νέα τηλεοπτική σειρά «Treadstone» θα επικεντρωθεί στο μυστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της CIA που δημιούργησε τον υπερκατάσκοπο, βασισμένη στα βιβλία του Robert Ludlum και τις ταινίες με ήρωα τον Jason Bourne και θα εστιάσει στις μεθόδους και τεχνικές με τις οποίες εκπαιδεύοντας οι πράκτορες-φονικές μηχανές, μεταξύ των οποίων και ο Bourne. Το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο USA Network παρήγγειλε έναν πιλότο από τον Ραμίν Μπαχράνι (του πρόσφατου Fahrenheit 451), άρεσε και η κατάσταση δρομολογήθηκε.

Σεναριογράφος  και εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Tim Kring του «Heroes», ενώ η  σειρά θα εξερευνήσει την ιστορία της ομάδας και θα αφηγείται τις περιπέτειες μυστικών πρακτόρων που «ξυπνούν» ξαφνικά για να φέρουν εις πέρας επικίνδυνες αποστολές.

Ίσως δούμε τον Ματ Ντέιμον σε κάποιο cameo, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις ώστε ο Τζέρεμι Ρένερ να επαναλάβει τον ρόλο του ως Aaron Cross στο -μέτριο- «Bourne’s legacy» του Τόνι Γκιλρόι.  

Δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το υπόλοιπο καστ, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το ερχόμενο έτος.

Ελάχιστη σχέση θα έχει πάντως, με το κινηματογραφικό, από κάθε άποψη.

Update 10/11/18: Ανακοινώθηκαν οι δυο ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν: Τζέρεμι Ιρβάιν (War Horse, Mamma Mia 2, Railway Man) και Μπράιαν Τζέι Σμιθ (Sense8). Ο δημιουργός του Heroes, Tim Kring θα γράψει το σενάριο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός, ενώ τον πιλότο θα σκηνοθετήσει ο Ραμίν Μπαχράνι (Fahreneit 451, 99 homes).

Update 9/8/19: Πρώτο τρέιλερ, το πρώτο επεισόδιο αναμένεται τον Οκτώβριο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos