Ο Χοδορόφσκι επέλεξε τον Ουαϊτίτι για να σκηνοθετήσει το graphic novel του

Δημοσίευση: 5 Νοε. 2021, 16:49
Συντάκτης:

Άλλο ένα παράσημο στην καριέρα του Τάικα Ουαϊτίτι.

<a href="/tainies/next-goal-wins/69307">Next goal wins</a>ΣΧΕΤΙΚΑNext goal wins

Ο αγαπημένος ΝεοΖηλανδός δημιουργός θα έχει να το υπερηφανεύεται που τον διάλεξε ο Αλεχάντρο Χοδορόφσκι.

Ο Χιλιανός σουρρεαλιστής (που βαδίζει στα 92 του!) επέλεξε τον Τάικα για να σκηνοθετήσει (και να προσαρμόσει σεναριακά μαζί με τον Ζερμέιν Κλεμέντ του What we do in the shadows) την κινηματογραφική μεταφορά του «The Incal», ένα graphic novel που δημιούργησαν ο Αλεχάντρο Χοδορόφσκι και ο Moebius και που κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του 70.

Η ιστορία να επικεντρώνεται στον διαγαλαξιακό ντέντεκτιβ Τζον Ντιφούλ, ο οποίος γίνεται τυχαία κάτοχος ενός μυστικιστικού τεχνουργήματος γνωστό ως Incal, το οποίο τον πάει σε ένα επικό ταξίδι για να σώσει το σύμπαν.

Πάντως το πρότζεκτ θα αργήσει αρκετά διότι προηγείται το "Thor: Love And Thunder" που πρέπει να ολοκληρωθεί για τον Ουαϊτίτι, ενώ παραμένει ανοικτή και πρόκληση πιθανού Star Wars...

Όπως δήλωσε ο Χοδορόφσκι: «Η έμπνευση για το «The Incal» ήρθε μετά από ένα όνειρο που είδα. Εμπιστεύομαι πλήρως τη δημιουργικότητα του Τάικα για να δώσει στο “The Incal” μια εκπληκτική εικόνα, τόσο οικεία όσο και ταυτόχρονα κοσμικών διαστάσεων». Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί:

Πρώτη δημοσίευση: 5 Νοε. 2021, 16:49
Ενημέρωση: 5 Νοε. 2021, 16:56
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos