Ο Χένρι Κάβιλ αποχωρεί από το "The Witcher"

Δημοσίευση: 30 Οκτ. 2022, 01:50
Συντάκτης:

Από την στιγμή που ο ίδιος αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ότι επιστρέφει στον κινηματογραφικό ρόλο του Superman, ήταν απόλυτα φυσιολογικό να μην μπορεί να ανταπεξέλθει παράλληλα στα απαιτητικά και χρονοβόρα γυρίσματα μιας σειράς επεισοδίων.

<a href="/multimedia-trailer/o-gkai-ritsi-kai-oi-dikoi-toy-adoxoi-mpastardi/69373">Ο Γκάι Ρίτσι και οι δικοί του "Άδωξοι Μπάσταρδη"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γκάι Ρίτσι και οι δικοί του "Άδωξοι Μπάσταρδη"

Έτσι, το Netflix ανακοίνωσε πως ο Χένρι Κάβιλ αποχωρεί από το The Witcher και τον ρόλο του ως Geralt μετά και την ολοκλήρωση της 3η σεζόν και ταυτόχρονα έδωσε στην δημοσιότητα και το όνομά του αντικαταστάτη του από τον 4ο κύκλο και έπειτα.

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ θα αναλάβει τον ρόλο, με τον 32χρονο Αυστραλό ηθοποιό να είναι διάσημος περισσότερο για τον αδερφό του Κρις (Thor), παρά για τις υποκριτικές του ικανότητες που πάντως τον έκαναν παντού γνωστό από το franchise των Hunger Games.

Ο Χένρι Κάβιλ σχολίασε: «Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και δυστυχώς θα αφήσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν. Στη θέση μου, ο φανταστικός Λίαμ Χέμσγουορθ θα αναλάβει τον μανδύα του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους μεγαλύτερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη σκυτάλη με σεβασμό για το χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό για να δω την εκδοχή του Λίαμ για αυτόν τον συναρπαστικό χαρακτήρα…»

Μια γνώμη για τον 2ο κύκλο

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ δήλωσε φαν της σειράς: «Ως φαν του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Χένρι Κάβιλ ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να υποδυθώ τον Λευκό Λύκο για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Μπορεί να είναι μεγάλη η πρόκληση αλλά είμαι ενθουσιασμένος με την είσοδο μου στον κόσμο του Witcher…»

Update: Aυτό είναι το τρέιλερ για την 3η σεζόν (και την τελευταία με τον Χένρι Κάβιλ στον ρόλο) που θα δούμε 29 Ιουνίου

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos