Ο Χάρβεϊ Ουάινστιν δεν ντρέπεται

Δημοσίευση: 25 Οκτ. 2019, 14:49
Συντάκτης:

Κανείς δεν μπορεί προς το παρόν να του απαγορέψει να εμφανίζεται δημόσια, από τη στιγμή που δεν έχει τελεσιδικήσει κάποια από τις πολλές υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, βιασμών και κακοποίησης (οπότε και τότε θα βρεθεί στην φυλακή), αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χάρβεϊ Ουάινστιν δεν ντρέπεται.

Ο άνθρωπος που εξαιτίας του δημιουργήθηκε ένα παγκόσμιο κίνημα και οποίος είναι ελεύθερος με εγγύηση μετά τις κατηγορίες για δεκάδες βιασμούς, κυκλοφορεί και μάλιστα σε στέκια ηθοποιών!

Η παρουσία του σε ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη, να διασκεδάζει περιστοιχισμένος από γυναίκες, προκάλεσε την οργή δυο γυναικών που αντέδρασαν.

Η Ζόι Στάκλες σηκώθηκε και στάθηκε απέναντί του. «Στέκομαι ένα μέτρο μακριά από έναν γ@μημενο βιαστή και κανείς δεν λέει τίποτα;», άρχισε να φωνάζει. Κι ενώ κανείς δεν αντιδρούσε, δυο από τους σωματοφύλακες του Ουάινστιν την οδήγησαν έξω από το μπαρ, ενώ ο πρώην διάσημος κινηματογραφικός παραγωγός παρακολουθούσε χωρίς κάποια αντίδραση.

 

 

Το μπαρ λέγεται Downtime και η βραδιά ήταν μόνο για ηθοποιούς, μουσικούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς.

Του ξεσπάσματος της νεαρής γυναίκας είχε προηγηθεί ένα νούμερο σταντ απ από μια κωμικό την Κέλι Μπάκμαν, η οποία ενώ ήταν στην σκηνή αναγνώρισε τον Ουάινστιν. Και η μη αντίδραση του κοινού προκάλεσε το ξέσπασμα της Stuckless. Μάλιστα, την ώρα που η κωμικός αναφερόταν χωρίς να κατονομάζει τον Ουάινστιν σ’ εκείνον απαξιωτικά κάποιοι άνδρες την γιούχαραν.

 

 

«Αισθάνομαι λίγη ένταση. Κανείς άλλος; Είμαι κωμικός και είναι η δουλειά μας να δείχνουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Είναι ένας Φρέντι Κρούγκερ μέσα στο δωμάτιο». Η κωμικός εξήγησε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και ποτέ δεν αντιμετώπισε τους βιαστές της. Κοιτάζοντας τον Ουάινστιν είπε: «Έτσι γενικά, άντε γ@μ@σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos