Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ θα είναι ο ενήλικος Ντάνι Τόρανς στο sequel της Λάμψης

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ θα είναι ο ενήλικος Ντάνι Τόρανς στο sequel της Λάμψης
Δημοσίευση: 15 Ιουνίου 2018, 11:16
Συντάκτης:

Ο Ewan McGregor θα επισκεφθεί το ξενοδοχείο Overlook στην επερχόμενη ταινία «Doctor Sleep». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, το σίκουελ της Λάμψης, του βιβλίου του Stephen King, που έγινε ακόμα γνωστότερο μέσα από την κινηματογραφική μεταφορά του Stanley Kubrick, είναι στα σκαριά, με τον McGregor να υποδύεται την ενήλικη εκδοχή του Danny Torrance. Ο Danny, για όποιον δεν θυμάται, είναι ο γιος του Jack Nicholson στην κλασική πλέον ταινία, το αγοράκι που προσπαθούσε να σωθεί μέσα σε αυτό το λαβυρινθώδες ξενοδοχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑΠουλήθηκε το τσεκούρι της Λάμψης. Για πολλά χρήματα.

Ο McGregor πήρε τον ρόλο από τους Chris Evans, Matt Smith και Jeremy Renner.

Η ταινία της Warner Bros. βασίζεται στο μυθιστόρημα του Stephen King του 2013, «Doctor Sleep», που αποτελεί την συνέχεια του «Shining» («Λάμψη») και θα την σκηνοθετήσει ο Mike Flanagan («Oculus», «Ouija: origin of evil», «Gerald’s Game»).

Περισσότερα σας έχουμε γράψει πριν αρκετούς μήνες.

Ο Flanagan δεν είναι τυχαία επιλογή, καθώς έχει ασχοληθεί κατά κόρον με ταινίες τρόμου, ενώ έχει ξανασκηνοθετήσει ταινία βασισμένη σε βιβλίο του King, και συγκεκριμένα το «Gerald’s Game» για το Netflix. Το σενάριο του «Doctor Sleep» έγραψε ο Akiva Goldsman («A Beautiful Mind», «The Da Vinci Code»), αλλά σύμφωνα με το Variety, ο Flanagan ξανάγραψε το μεγαλύτερο μέρος του.

Αν ο Flanagan ακολουθήσει την πλοκή του βιβλίου, τότε η ιστορία διαδραματίζεται δεκαετίες μετά τα όσα έγιναν στο Overlook, με τον Torrance να είναι αλκοολικός, με θέματα διαχείρισης θυμού, και με τις ψυχικές του δυνάμεις να επιστρέφουν. Αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις ειδικές του δυνάμεις προκειμένου να βοηθήσει ασθενείς σε ένα νοσοκομείο, όπου αποκτά το προσωνύμιο «Doctor Sleep». Είναι όμως η εμμονή που αποκτά με μία ασθενή, ένα μικρό κορίτσι με ειδικές δυνάμεις, γύρω από το οποίο θα κινηθεί η ιστορία.

Το αν θα μπορέσει ο Flanagan να δημιουργήσει κάτι τόσο μοναδικό όσο ο Kubrick, μένει να αποδειχθεί επί της οθόνης.

Update 13/6/19: Το πρώτο τρέιλερ (όσο και αν αποτελεί ιεροσυλία οποιαδήποτε σύγκριση) δεν απογοητεύει καθόλου! Στο καστ επίσης οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Μπρους Γκρίνγουντ, Τζέικομπ Τρεμπλέι. Στις αίθουσες 8 Νοεμβρίου 2019. 

Update 9/9/19: Το ίδιο ισχύει και για το επίσημο τρέιλερ.

 

Δημοσίευση: 15 Ιουνίου 2018, 11:16
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Village
20546
Feelgood
17474
Seven
13000
Odeon
9592