Ο γάμος, μια περιπέτεια: Τρέιλερ για την 4η σεζόν "The crown"

Δημοσίευση: 13 Οκτ. 2020, 18:10
Συντάκτης:

Έφτασε η ώρα και για το τρέιλερ της 4ης σεζόν στο «The Crown», καθώς κυκλοφόρησε πριν λίγο από τον επίσημο λογαριασμό του Netflix.

<a href="/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Εστιάζει στην Γκίλιαν Άντερσον που θα υποδυθεί την Μάργκαρετ Θάτσερ (σας έχουμε γράψει σχετικά με πολλές λεπτομέρειες πριν σχεδόν 2 χρόνια), αλλά και την Έμμα Κορίν (έκανε ντεμπούτο στο τηλεοπτικό Pennyworth) που θα την δούμε στον ρόλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, πριν την αντικαταστήσει η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στην 5η και την 6η σεζόν.

H τέταρτη σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου.

Η σειρά θα ολοκληρωθεί στην 6η σεζόν, καθώς ο δημιουργός του «The Crown», Πίτερ Μόργκαν θα αφηγηθεί την ιστορία της βασιλικής οικογένειας έως τις αρχές του 21ου αιώνα.

Αυτή είναι η ηθοποιός που θα αντικαταστήσει την Ολίβια Κόλμαν στην 5η και την 6η σεζόν, στον ρόλο της Βασίλισσας Ελισσάβετ.

Εδώ η άποψή μας για την 3η σεζόν.

Update 29/10/20: Τελικό τρέιλερ. Η Βασίλισσα Ελισσάβετ συναντά την Μάργκαρετ Θάτσερ. Woman to woman. Kαι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο προσκήνιο, Ασυνήθιστα ατ΄ίθαση για την βασιλική οικογένεια. "Και αν δεν λυγίσει; Θα σπάσει".

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos