Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η οικολογική του συνείδηση

Δημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2019, 20:00
Συντάκτης:

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, η νεαρή Σουηδή ακτιβίστρια που έχει εμπνεύσει πλήθος κόσμου με την δράση της για την κλιματική αλλαγή, έχει λάβει πολυάριθμες και πολυποίκιλες προσφορές από οργανισμούς και ανθρώπους ώστε να συνεχίσει το επάξιο έργο της όμως η τελευταία που δέχθηκε από τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ήταν σίγουρα η πιο απρόσμενη.

<a href="/nea/o-arnolnt-svartsenegker-se-tileoptiki-seira-tha-doyme-kai-ayto/63175">O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε τηλεοπτική σειρά. Θα το δούμε και αυτό.</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε τηλεοπτική σειρά. Θα το δούμε και αυτό.

Η Τούνμπεργκ δήλωσε στο Σκανδιναβικό σόου “Skavlan” ότι ο γνωστός σε όλους μας “Εξολοθρευτής” της έχει κάνει την “πιο αστεία πρόταση” δηλαδή να της δανείσει το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο για να παραβρεθεί η ίδια στο Μόντρεαλ του Καναδά όπου θα γίνει διαμαρτυρία κατά της κλιματικής αλλαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τούνμπεργκ -που απέφευγε τις πτήσεις για τα τελευταία ταξίδια της- δέχθηκε την προσφορά του ηθοποιού και θα ταξιδέψει με τον πατέρα της για να δώσει ακόμα μία από τις διάσημες ομιλίες της στις οποίες κατακεραυνώνει κυβερνήσεις και πολιτικούς οι οποίοι “πάλευαν άπληστα για οικονομική άνθηση ενώ το περιβάλλον υπέφερε”.

Η πρόταση του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έρχεται λίγους μήνες μετά την συμμετοχή του ίδιου σε τηλεοπτική διαφήμιση στην οποία υποδύθηκε έναν πωλητή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που κορόιδευε τους πελάτες που ενδιαφέρονταν για ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Την οικολογική του συμπεριφορά την έδειξε και το 2017 όταν επιτέθηκε στην απόφαση αλλά και στον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος “έβγαλε” την Αμερική από την Συμφωνία των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή.

Ο Πρόεδρος της Αμερικής δεν δίστασε πριν λίγο καιρό να προβεί και σε tweet για την Γκρέτα Τούνμπεργκ στο οποίο την χαρακτήρισε ως  “ένα πολύ χαρούμενο νεαρό κορίτσι με λαμπρό μέλλον μπροστά της”. Η Τούνμπεργκ απάντησε έμμεσα και σαρκαστικά αλλάζοντας το προφίλ στον λογαριασμό Twitter της ακριβώς με την φράση που χρησιμοποίησε ο Τραμπ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos