Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δώρισε οικίσκους σε άστεγους βετεράνους

Δημοσίευση: 1 Ιαν. 2022, 13:10
Συντάκτης:

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ παραμένει ένας από τους πιο μετρημένους και συνειδητοποιημένους σούπερ σταρ του Χόλιγουντ.

<a href="/nea/arnold-i-zoi-soy-10-nyhtes-dikes-toy/68427">"Arnold": Η ζωή σου, 10 νύχτες δικές του</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Arnold": Η ζωή σου, 10 νύχτες δικές του

Ο 74χρονος ηθοποιός ανέλαβε τον ρόλο του Άγιου Βασίλη για άστεγους βετεράνους και τα κατοικίδιά τους. Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, δώρισε 25 σπιτάκια σε βετεράνους την εορταστική περίοδο. 

Ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια πλήρωσε 250.000 δολάρια για να αγοράσει τους οικίσκους, που βρίσκονται στο Δυτικό Λος Άντζελες.

Την προσπάθειά του αυτή ο Σβαρτσενέγκερ την επικοινώνησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγώντας τους λόγους που το έκανε.

«Τα 25 σπίτια που δώρισα σε άστεγους βετεράνους τοποθετήθηκαν εδώ στο Λος Άντζελες. Ήταν φανταστικό να περάσουμε λίγο χρόνο με τους ήρωές μας και να τους καλωσορίσουμε στα νέα τους σπίτια. Με κάνει να νιώθω καλά που μπορώ να δώσω κάτι πίσω σε αυτή τη χώρα που μου έχει δώσει τα πάντα. Είχα αυτή τη μεγάλη επιτυχία, μόνο λόγω της Αμερικής… Με ό,τι και να ασχολήθηκα, το πέτυχα λόγω της Αμερικής, οπότε για μένα είναι πάντα υπέροχο να δίνω κάτι πίσω», έγραψε.

«Το καταφύγιο στο οποίο ο κυβερνήτης Σβαρτσενέγκερ τόσο γενναιόδωρα δώρισε, είναι μια συνεργασία με την VA και έχει σχεδιαστεί για να είναι μια μεταβατική ανάπαυλα για τους άστεγους βετεράνους, μεταξύ του να ζουν στο δρόμο και να εισέλθουν σε υψηλότερο επίπεδο φροντίδας – την μόνιμη στέγαση», ανακοίνωσε το Village for Vets.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos