Ο Άλεξ Πρόγιας κάνει το "Dark City", τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 14 Aug 2021, 17:49
Συντάκτης:

Η μανία του Χόλιγουντ να βαφτίζει την επαναληψιμότητα, δημιουργία και πολλές πετυχημένες και εμβληματικές ταινίες να κατασκευάζονται σε reboot, remake ή στην μικρή οθόνη, συνεχίζεται.

Αυτή την φορά ο Άλεξ Πρόγιας παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο Bloody Disgusting, ότι ετοιμάζει την προσαρμογή της εξαιρετικής sci-fi νταρκίλας του «Dark City» του 1998 (με Κίφερ Σάδερλαντ, Ρούφους Σιούελ, Τζένιφερ Κόνελι, Ουίλιαμ Χαρτ), σε τηλεοπτική σειρά.

«Είμασε σε αρχικό στάδιο προπαραγωγής ακόμη, αλλά το πρότζεκτ με ιντριγκάρει πολύ. Πρέπει να αναλύσω ξανά την ταινία, ώστε να κατασκευάσω μια νέα ιστορία. Να θυμηθούμε τι δούλεψε από το φιλμ και τι όχι και να επανεκτιμηθούν τα πάντα ξανά, ενώ μου έχει μείνει και ένα απωθημένο, μιας και η τελική κόπια δεν ήταν αυτό ακριβώς που είχα στο μυαλό μου τότε, ελέω των παραγωγών. Θα προσπαθήσω να φέρω τη σειρά όσο πιο κοντά στο όραμά μου γίνεται. Αυτό είναι ο λόγος που καταπιάνομαι με κάτι ανάλογο για πρώτη φορά στην καριέρα μου».

Να σημειώσουμε πως ο Αιγύπτιος δημιουργός, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του σαν γνωριμία με το ευρύ κοινό από το… Έβερεστ (βλέπε «The crow), πάντα μας ικανοποιούσε με τις ταινίες του (Dark City, I, robot, Knowing, Garage Days), εκτός φυσικά από την αμέσως προηγούμενη ταινία του «Gods of Egypt»/2016.

Την απόλυτη φλόμπα, δηλαδή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos