Ντοκιμαντέρ για τους Led Zeppelin

Δημοσίευση: 12 Ιουνίου 2019, 14:58
Συντάκτης:

Ο Ρόμπερτ Πλαντ, ο Τζίμι Πέιτζ και ο Τζον Πολ Τζόουνς συμμετείχαν σε ένα καινούργιο ντοκιμαντέρ, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την εμφάνιση των Led Zeppelin. Οι τρεις εναπομείναντες από το θρυλικό συγκρότημα έδωσαν μπροστά στον φακό συνεντεύξεις για τον σκηνοθέτη Μπέρναρντ Μακμάον –γνωστό  από την ταινία «American Epic».

Στην ταινία – την πρώτη στην οποία συμμετέχουν μέλη της εμβληματικής ροκ μπάντας – περιλαμβάνονται, επίσης, σπάνιες συνεντεύξεις αρχείου με τον εκλιπόντα ντράμερ, τον Τζον Μπόναμ, φωτογραφίες και γυρίσματα τα οποία έως σήμερα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας, συνεντεύξεις με άλλους καλλιτέχνες και μουσική του συγκροτήματος με HQ ήχο.

«Όταν είδα τι είχε κάνει ο Μπέρναρντ, τόσο σε οπτικό όσο και σε ηχητικό επίπεδο, σε αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα που ήταν το “American Epic”, κατάλαβα ότι είχε τις προδιαγραφές να πει την ιστορία μας» δήλωσε, στο «Variety», ο Τζίμι Πέιτζ. Και ο Ρόμπερτ Πλαντ πρόσθεσε: «Βλέποντας τον Γουίλ Σέιντ και τόσους άλλους σημαντικούς παλιούς Αμερικανούς μουσικούς να ξαναζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη, στο “American Epic”, εμπνεύστηκα να συνεισφέρω σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική ιστορία».

O Τζον Πολ Τζόουνς επισήμανε: «Η στιγμή ήταν κατάλληλη να πούμε τη δική μας ιστορία για πρώτη φορά με τα δικά μας λόγια, και νομίζω ότι αυτή η ταινία πραγματικά θα ζωντανέψει αυτή την ιστορία».

Update: Το «Becoming Led Zeppelin» του Μπέρναρντ ΜακΜάον ολοκληρώθηκε και θα προβληθεί εκτός διαγωνιστικού στο Φεστιβάλ Βενετίας (1-11 Σεπτεμβρίου). 

Update: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ, αλλά και οι δηλώσεις του Jimmy Page από την Μόστρα, με αφορμή την χθεσινή πρεμιέρα του "Becoming Led Zeppelin" στο Φεστιβάλ Βενετίας

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos