Ντενί Βιλνέβ και Τζέικ Τζίλενχαλ στο ΗΒO

Δημοσίευση: 21 Οκτ. 2020, 01:47
Συντάκτης:

Nτενί Βιλνέβ και Τζέικ Τζίλενχαλ θα συνεργαστούν ξανά, 7 χρόνια μετά το "double bill: "Enemy" & "Prisoners, αυτή την φορά για την μικρή οθόνη και τηλεοπτική σειρά. 

ΣΧΕΤΙΚΑTo "Dune" πλησιάζει

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά στο βιβλίο του Τζο Νέσμπο, “The Son“, από το ΗΒΟ, με τον Τζίλενχαλ να πρωταγωνιστεί και τον Βιλνέβ να κάνει παραγωγή και να σκηνοθετεί κάποια επεισόδια. Showrunner της σειράς θα είναι η Λενόρε Ζάιον (Ray Donovan), ενώ στην παραγωγή θα εμπλακούν επίσης οι δημιουργοί του Westworld, Τζόναθαν Νόλαν και Λίσα Τζόι. 

Η μίνι αυτή σειρά περιγράφεται ως μια ιστορία εκδίκησης, που διαδραματίζεται στο Όσλο, όπου κυριαρχεί η διαφθορά. Η επίσημη σύνοψη του βιβλίου είναι η εξής: Ο Sonny είναι ένα πρότυπο φυλακισμένου. Ακούσει τις εξομολογήσεις των άλλων συγκρατούμενων του και τους δίνει άφεση αμαρτιών. Όμως μια εξομολόγηση ενός φυλακισμένου αλλάζει τα πάντα. Γνωρίζει κάτι για τον ντροπιασμένο πατέρα του Sonny. Τώρα εκείνος πρέπει να αποδράσει από τη φυλακή και να κάνει τους υπεύθυνους να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους...

Aπό τα πιο ελκυστικά πακέτα για τα οποία πληροφορηθήκαμε εδώ και πολλούς μήνες. 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 21 Οκτ. 2020, 01:47
Ενημέρωση: 21 Οκτ. 2020, 01:50
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Chernobyl 1986

Chernobyl 1986

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Μια νεαρή μητέρα που μένει με τον γιο της σε μια κωμόπολη δίπλα...
1 day

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
8922
Feelgood
7937
Spentzos
6678
Tanweer
4690
Feelgood
3274