Ντε Νίρο + Ντε Νίρο στην επόμενη ταινία του Μπάρι Λέβινσον

Δημοσίευση: 17 Aug 2022, 18:10
Συντάκτης:

Ο Robert de Niro βρήκε τον ιδανικό συμπρωταγωνιστή στην επόμενη πολυαναμενόμενη ταινία του, τον ίδιο τον De Niro. Ο θρυλικός ηθοποιός θα παίξει στην ταινία της Warner Bros., Wise Guys, του σπουδαίου σκηνοθέτη Barry Levinson, γνωστός για ταινίες όπως Rain Man και Good Morning Vietnam. Με τον Robert de Niro έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές, όπως στο Wag the Dog, Sleepers, στην σειρά του HBO The Wizard of Lies και στο What Just Happened.

<a href="/nea/gotham-awards-2023-oi-nikites-kai-psalidi-ston-rompert-nte-niro/69101">Gotham Awards 2023: Οι νικητές και το "ψαλίδι" στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο</a>ΣΧΕΤΙΚΑGotham Awards 2023: Οι νικητές και το "ψαλίδι" στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Η ταινία θα ακολουθεί δύο ιταλοαμερικανούς επικεφαλής του εγκλήματος, τους Vito Genovese και Frank Costello, που το 1957 ο πρώτος προσπαθεί-ανεπιτυχώς- να σκοτώσει τον δεύτερο. Ωστόσο τραυματίζεται και αποφασίζει να εγκαταλείψει την μαφία. Ο De Niro θα υποδυθεί και τους δύο χαρακτήρες. Σεναριογράφος θα είναι ο Nicholas Pileggi, σεναριογράφος του Goodfellas και του Casino του Martin Scorsese. Τότε μάλιστα έπαιζε ο De Niro στις συγκεκριμένες ταινίες του Scorsese.

Το Goodfellas βασιζόταν στο βιβλίο του Pileggi, Wiseguy: Life in a Mafia Family (1985). Με το Wise Guys, που δε φαίνεται να σχετίζεται με το βιβλίο του Pileggi, ο ηθοποιός επιστρέφει στο είδος του crime drama, μετά τις ταινίες του Scorsese και τον Νονό. Μάλιστα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο είδος και με την νέα ταινία του Scorsese, Killers of the Flower Moon, ένα γουέστερν crime drama τοποθετημένο στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920. Παραγωγός στην ταινία του Levinson θα είναι ο Irwin Winkler, παραγωγός του Rocky και του Goodfellas.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos