ΣΕΙΡΕΣ

Netflix και Mαρκ Μίλαρ: Ένας γάμος-όνειρο!

Δημοσίευση: 22 Ιουλίου 2018, 14:25
Συντάκτης:

Το νέο μεγάλο κεφάλαιο που ξεκίνησε το Netflix για μεγάλες κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων comic στην συνδρομητική του πλατφόρμα σε συνδυασμό με την κίνησή του να αγοράσει τα δικαιώματα από την συλλογή "Millarworld” του εξαιρετικού Μαρκ Μίλαρ φαίνεται ότι αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με ένα teaser trailer από τον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο Instagram ετοιμάζονται ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που θα βασίζονται στα comic του γνωστού δημιουργού.

Το μυαλό πίσω από τα “Wanted”, “Kingsman: The Secret Service” και “Kick-Ass” πρέπει τώρα να δουλέψει πυρετωδώς για την συμφωνία του με το Netflix καθώς στις αναμενόμενες παραγωγές έχουμε τις σειρές “Jupiter’s Legacy” και “American Jesus” όπως και τις ταινίες “Empress”, “Huck” και “ Sharkey The Bounty Hunter”. Όχι και λίγα, ακόμα και για τον Μίλαρ, ο οποίος παρόλη την πίεση δηλώνει: «ενθουσιασμένος με τη δημιουργική ομάδα του Netflix που περιλαμβάνει συγγραφείς και σκηνοθέτες τους οποίους θαυμάζω και ανυπομονώ να συνεργαστώ. Είναι ωραίο το συναίσθημα να βλέπεις την δουλειά σου να εμπνέει μια ταινία κάθε δύο χρόνια αλλά τώρα συμβαίνει ταυτόχρονα για όλες και αυτό είναι θαυμάσιο. Κάθε πρωί ανυπομονώ να αρχίσω να γράφω!»

Όπως όλα δείχνουν η πρώτη σειρά που θα απολαύσουμε θα είναι το “Jupiter’s Legacy”, με σκηνοθέτη του πρώτου επεισοδίου και showrunner τον  Steven S. DeKnight του “Daredevil”, και θα έχει υπέρ ηρωικό χαρακτήρα που θα εξελίσσεται σε διαφορετικές γενιές και θα ακολουθεί την ιστορία παιδιών που απέκτησαν δυνάμεις και τα οποία δοκιμάζουν να ανταποκριθούν στα επιτεύγματα των γονιών τους.

Σειρά θα έχει το “American Jesus” και τα κατορθώματα ενός 12χρονου αγοριού που πιστεύει ότι ο Ιησούς Χριστός επιστρέφει στη Γη. Την σειρά θα τρέξουν τα αδέρφια παραγωγών Everardo και Leopoldo Grout.

Όσον αφορά τις ταινίες τώρα, η πρώτη που μπαίνει σε γραμμή παραγωγής είναι το “Empress” στο οποίο θα δούμε την διαρκή τηλεμεταφορά μιας Βασίλισσας και των παιδιών της από πλανήτη σε πλανήτη με σκοπό να αποφύγει την οργή του δικτάτορα συζύγου της. Το σενάριο του “Empress” έχει κληθεί να αναλάβει η Λίντσεï Μπίρ του “The Kingkiller Chronicle” και “Sierra Burgess Is a Loser”.

Οι επόμενες δύο ταινίες που ακολουθούν είναι το “Huck” γραμμένο από τον Θίοντορ Μέλφι (“Hidden Figures”) και το “Sharkey The Bounty Hunter” το οποίο θα διασκευαστεί από τον Μάικλ Μπακόλ (“21 Jump Street”).

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας αλλά όλοι περιμένουμε εναγωνίως!

Update: 'Ετοιμο το "Jupiter's Legacy", βασισμένο σε κόμικ με σούπερ ήρωες, βγαμένο από την πένα και το σκίτσο του Μίλαρ, το οποίο θα δούμε στις 7 Μαϊου, ενώ έχει και teaser. Πρωταγωνιστούν οι Josh Duhamel (Transformers), Leslie Bibb (Iron Man), Ben Daniels (The Crown), Elena Kampouris (Sacred Lies), Andrew Horton (How to Talk to Girls at Parties).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos