Το Netflix ανακοίνωσε άλλες δύο ταινίες Gray Man

Δημοσίευση: 27 Ιουλίου 2022, 15:03
Συντάκτης:

Δεν γνωρίζουμε πως τα πήγε η ταινία στις αίθουσες (αν και είμαστε σίγουροι πως αν τα πήγαινε καλά, το Νetflix θα σταματούσε το κρυφτούλι και θα ανακοίνωνε εισιτήρια), αλλά τουλάχιστον όταν προβλήθηκε στην πλατφόρμα του streaming κολοσσού τα πήγε καλά. Κατέγραψε το πέμπτο καλύτερο τριήμερο στην ιστορία της πλατφόρμας σύμφωνα με τα νούμερα που δημοσιεύει το Netflix: 88.550.000 ώρες προβολής συμπληρώθηκαν μέσα στο πρώτο της τριήμερο, στις οποίες είναι γνωστό ότι συμπεριλαμβάνονται όσοι/ες είδαν κάνα τέταρτο και στη συνέχεια το έκλεισαν ξερω γώ. 
Και κάπως έτσι, ευχαριστημένο από τα αποτελέσματα το Netflix, ανακοίνωσε όχι μόνο sequel, αλλά και spin-off/prequel, με πρωταγωνιστή ξανά φυσικά τον Ράιαν Γκόσλινγκ το πρώτο, ενώ το δεύτερο θα εστιάζει τον κακό χαρακτήρα του Κρις Εβανς, ένα από τα λίγα κομμάτια της ταινίας που άξιζαν. 
Το sequel προφανώς θα βασιστεί στο δεύτερο βιβλίο της σειράς "Ο επόμενος στόχος" που ήδη κυκλοφόρησε, ενώ για το prequel τα περισσότερα αποτελούν εικασίες προς το παρόν.

<a href="/nea/baby-reindeer-afoplistika-amfisimo-anatrihiastika-realistiko/69792">"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό

Μπορεί να τους βγήκε και φθηνότερα στις συμφωνίες με τους σταρ της ταινίας η προσφορά 2 + 1, ποιος ξέρει. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos