Νέα ταινία Ντέιβιντ Λιντς: Όνειρο ήταν και πάει...

Δημοσίευση: 13 Απριλίου 2022, 10:27
Συντάκτης:

Θυμάστε που σας είχαμε γράψει πριν μια εβδομάδα για την πιθανότητα ο Ντέιβιντ Λιντς να έχει ετοιμάσει μυστικά μια νέα ταινία, την οποία θα παρουσιάσει στο προσεχές Φεστιβάλ Καννών;

<a href="/nea/netflix-eipe-ohi-ston-nteivint-lints/69723">Το Netflix είπε όχι στον Ντέιβιντ Λιντς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Netflix είπε όχι στον Ντέιβιντ Λιντς

Αρχικά, η φήμη ξεκίνησε από ένα tweet tου κριτικού του BFI και παραγωγού ταινιών Καλίμ Αφτάμπ που έστησε ένα κουίζ-teaser για νέα ταινιία σπουδαίου δημιουργού που θα κάνει πάταγο. 

Στη συνέχεια προέκυψαν και δύο "έμπιστες πηγές" του Variety και τότε ξεκίνησαν να το αναπαράγουν και τα υπόλοιπα ελληνικά μέσα, μέχρι που πριν λίγες ώρες το διέψευσε ο αρμόδιος. 

Ο ίδιος ο Ντέιβιντ Λιντς μιλώντας στο Entertainment Weekly για την νέα αποκατεστημένη και με διαφορετικό μοντάζ,κόπια του Inland Empire που έχει ετοιμάσει, ρωτήθηκε και για την υποτιθέμενη νέα ταινία του. 

"Δεν έχω καμία νέα ταινία έτοιμη. Μιλάμε για την απόλυτη φήμη. Δεν θα γίνει. Δεν έχω νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ στα σκαριά και φυσικά δεν θα παρουσιάσω κάτι στις Κάννες. Σίγουρα υπάρχει κάτι νέο, αλλά δεν είναι δικό μου. Δεν γνωρίζω ποιος θα είναι ο δημιουργός. Αρκετοί υπέθεσαν ότι θα είναι κάτι δικό μου, αλλά το δηλώνω κατηγορηματικά. Όχι. Αυτόν τον καιρό ασχολούμαι αποκλειστικά με την ζωγραφική και την γλυπτική". 

Όνειρο ήταν και πάει. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos