Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Λιντς στις Κάννες?

Δημοσίευση: 8 Απριλίου 2022, 03:36
Συντάκτης:

To έγραψε χθες το World Of Reel που δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βγάλει κάποια αναπάντεχα αποκλειστικά, αν και κάποιες (λίγες) άλλες, γράφει μούφες.

<a href="/nea/haos-poy-afise-piso-tis-toy-nikoy-kolioykoy-stis-kannes/69793">"Το Χάος που Άφησε Πίσω της" του Νίκου Κολιούκου στις Κάννες </a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Το Χάος που Άφησε Πίσω της" του Νίκου Κολιούκου στις Κάννες

Οπότε, το μεταφέρουμε με επιφύλαξη, γιατί είναι ο Ντέιβιντ Λιντς και πρέπει να γραφτεί.

Έγραψαν λοιπόν για ένα tweet του κριτικού του BFI και παραγωγού ταινιών Καλίμ Αφτάμπ που ανέφερε τα εξής:

«Στο επερχόμενο Φεστιβάλ Καννών θα προβληθεί η νέα ταινία από έναν εκ των κορυφαίων Αμερικανών σκηνοθετών στην ιστορία, ο οποίος έχει στην φιλμογραφία του δύο από τις αγαπημένες μου ταινίες και μια αγαπημένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών… Αυτή η ταινία έχει ετοιμαστεί με μεγάλη μυστικότητα, κάποιοι αμφιβάλλουν ότι υπάρχει!».

Θα μπορούσε να είναι και ο Ντέιβιντ Φίντσερ, αλλά η τελευταία φράση μάλλον αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο, οπότε οι συντάκτες του άρθρου ισχυρίζονται ότι έστειλαν παντού e-mail για να διασταυρώσουν την πληροφορία και εμφανίζονται απόλυτα βέβαιοι ότι πρόκειται για το Wisteria, την σειρά που ετοίμαζε ο Λιντς για το Netflix πριν δύο χρόνια, πρότζεκτ το οποίο είχε γραφτεί ότι τελικά δεν προχώρησε οπότε μάλλον έγινε ταινία, που είναι και λιγότερο χρονοβόρο.

Την προσεχή Πέμπτη θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του 75ου Φεστιβάλ Καννών και ή θα δικαιωθούμε, ή θα σβήσουμε το άρθρο, σιγά δεν πάθαμε και τίποτα. Λίγη ελπίδα ποτέ δεν έβλαψε.

Πρώτη δημοσίευση: 8 Απριλίου 2022, 03:36
Ενημέρωση: 8 Απριλίου 2022, 03:44
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos