Να μια σειρά που δείχνει να τιμά τον Στίβεν Κινγκ

Δημοσίευση: 28 Ιουλίου 2021, 18:46
Συντάκτης:

Πολλές, πάρα πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές έχουμε δει την τελευταία πενταετία, βασισμένες σε διηγήματα του Στίβεν Κινγκ.

<a href="/nea/deite-tin-carrie-toy-stiven-kingk-ston-danao/69756">Δείτε την Carrie του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό</a>ΣΧΕΤΙΚΑΔείτε την Carrie του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό

Με την εξαίρεση του κκινηματογραφικού «It» που έγινε και μεγάλο εμπορικό σουξέ (ας μη μιλήσουμε καλύτερα για τα 1922, Dark Tower, Pet Cematary, In the tall grass, Doctor sleep...), η μικρή οθόνη δείχνει να τιμάει πιο πιστά το έργο του σπουδαίου συγγραφέα. Τουλάχιστον τα Mr. Mercedes, The outsider, 11.22.63 και το φετινό Lisey’s story είναι άνω του μετρίου.

Και ακολουθούν και επίσης πολλές διασκευές έργων του Στίβεν Κινγκ προσεχώς.

Μία από αυτές δείχνει (από το τρέιλερ τουλάχιστον) ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη και ας μην έχει τις περγαμηνές κάποιου διάσημου τηλεοπτικού δικτύου ή streaming κολοσσού.

Το Epix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του «Chapelwaite» που είναι βασισμένο σε μία μίνι ιστορία του Stephen King και λειτουργεί ως prequel του «Jerusalem’s Lot» που κυκλοφόρησε το 1978.

Η σειρά εξελίσσεται το 1850 και ακολουθεί τη ζωή του καπετάνιου Charles Boone, που μαζί με τα τρία του παιδιά μετακομίζουν στο πατρικό του σπίτι στο Preacher’s Corners, μετά το θάνατο της συζύγου του που πνίγηκε. Όμως θα έρθει αντιμέτωπος με φρικιαστικά μυστικά της οικογένειάς του και θα προσπαθήσει να δώσει ένα τέλος.

Ο Άντριεν Μπρόντι ταιριάζει και φυσιογνωμικά στην όλη κατάσταση, το τρέιλερ είναι ακοτεινό, απειλητικό και όσο βίαιο πρέπει.

Το Chapelwaite θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos