My Darling Quarantine Short Film Festival: Ωραία ιδέα!

Δημοσίευση: 16 Μαρτίου 2020, 16:57
Συντάκτης:

Τόσα και τόσα κινηματογραφικά φεστιβάλ ακυρώνονται λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού (SXSW, Τραϊμπέκα, λογικά σε λίγο καιρό επίσημα και οι Κάννες), υπάρχει όμως και ένα που θα διοργανωθεί κανονικά και φιλοδοξεί να κρατήσει καλή παρέα σε όσους βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους για να προφυλαχθούν από την έξαρση του ιού.

<a href="/nea/dave-season-1-nai-einai-mia-periergi-seira/62645">"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά

Πρόκειται για το «My Darling Quarantine», ένα online φεστιβάλ μικρού μήκους ταινιών που εκτός από την προβολή ταινιών, φιλοδοξεί να βοηθήσει και στην συγκέντρωση χρημάτων υπέρ της αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Στην ομάδα παραγωγής συμμετέχουν μέλη επιτροπών σημαντικών ευρωπαϊκών φεστιβάλ που συνεργάστηκαν για το τελικό αποτέλεσμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στις οθόνες και θα περιλαμβάνει 7 ταινίες μικρού μήκους κάθε εβδομάδα με ημέρα έναρξης σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Στην πρώτη επτάδα συναντάμε το μάλλον αρκετά επίκαιρο «Καρτ Ποστάλ από το Τέλος του Κόσμου» του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, αλλά και το «Δάσος» της Λίας Τσάλτα.  Οι υπόλοιπες πέντε:

Hitting My Head On The World / Anna Vasof (Austria, 2019)

No Church In The Wild / Romain Gavras (USA, 2012)

The Day The Beans Ran Out  / Guðný Rós Þórhallsdóttir (Iceland, 2018)

Walking Stick / Paul Spengemann (Germany, 2017)

Bon Appetit / Erenik Beqiri (Albania, 2017)

Τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Δωρεά μπορείτε να κάνετε εδώ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos