Μια σελίδα κόμικ του Spider-Man πουλήθηκε για 3 εκατομμύρια δολάρια

Δημοσίευση: 17 Ιαν. 2022, 13:51

Μια σελίδα ενός κόμικ του SpiderMan πουλήθηκε σε δημοπρασία για 3,36 εκατομμύρια δολάρια, περίπου 3 εκατ. ευρώ αν προτιμάτε.

<a href="/nea/spider-man-no-way-home-fanatikos-eide-292-fores-kai-mpike-sta-rekor-gkines/66321">&quot;Spider-Man: No Way Home&quot;. Φανατικός το είδε 292 φορές και μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Spider-Man: No Way Home". Φανατικός το είδε 292 φορές και μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες

Η σελίδα, η οποία απεικονίζει την πρώτη φορά που ο SpiderMan φοράει το περίφημο ολόμαυρο κοστούμι, έγινε η «η πιο πολύτιμη σελίδα του κόσμου με πρωτότυπα κόμικς», σύμφωνα με την Heritage Auctions.

Πρόκειται για μια σελίδα από το τεύχος Secret Wars no.8 των Marvel Comics, το οποίο εκδόθηκε το 1984, με δημιουργό τον Mike Zeck.

Ο οίκος δημοπρασιών δεν αποκάλυψε τον πλειοδότη, αλλά όποιος κι αν ήταν γνώριζε ξεκάθαρα την ιστορία του Spider-Man. Οι σελίδες προήλθαν από τη σειρά crossover της Marvel «Secret Wars», στην οποία αγαπημένοι ήρωες αντιμετώπιζαν κλασικούς κακούς σε έναν πλανήτη που ονομάζεται Battleworld.

Αυτή είναι ακριβότερη σελίδα κόμικ που έχει πουληθεί στην ιστορία. Μέχρι πρότινος το ρεκόρ ανήκε σε μια σελίδα από ένα τεύχος του The Incredible Hulk από το 1974, στην οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο χαρακτήρας Wolverine και είχε πουληθεί για 657,250 δολάρια.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ