Μια απίστευτη αληθινή ιστορία για την πιο αναπάντεχη pornstar

Δημοσίευση: 10 Aug 2020, 12:08
Συντάκτης:

Στην πρώτη τους απόπειρα να σκηνοθετήσουν ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, οι Isabel Peppard και Josie Hess καταπιάνονται με την «Morgana», όπως είναι και ο τίτλος της επερχόμενης ταινίας. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, ακολουθούμε την πορεία της Morgana Muses η οποία μετά από είκοσι χρόνια ως μια έντιμη νοικοκυρά που ωστόσο έχει βαλτώσει μέσα σε έναν ανιαρό και πλέον χωρίς σεξ γάμο, αποφασίζει λίγο πριν τα τινάξει όλα στον αέρα να βρει έναν συνοδό. Η τελευταία της βραδιά παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν η σχέση της με τον συνοδό της ανοίγει νέο δρόμο σεξουαλικής ελευθερίας. Αντί να αυτοκτονήσει, η Morgana κάνει μια βραβευμένη ταινία πορνό σχετικά με την γνωριμία τους, φεύγει από την Αυστραλία και πηγαίνει στο Βερολίνο όπου γίνεται διάσημη φεμινίστρια σκηνοθέτρια και πρωταγωνίστρια πορνό ταινιών.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία, για αληθινή γυναίκα που θα γίνει ντοκιμαντέρ η ζωή της. Η ταινία, όπως φαίνεται και από το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, συνδυάζει συνεντεύξεις, με αρχειακό υλικό αλλά και animation όπως και αποσπάσματα από ταινίες της. Οι δύο σκηνοθέτριες συναντήθηκαν πρώτη φορά το 2013 σε μια πανκ συναυλία στο κέντρο της Μελβούρνης και έτσι γεννήθηκε μια φιλία και μια συνεργασία. Το «Morgana» τους πήρε πέντε χρόνια για να το ολοκληρώσουν καθώς έπρεπε να ταξιδέψουν από την Αυστραλία σε BDSM κλαμπ του Βερολίνου.

Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Fantasia International Film Festival, ένα από τα πιο ισχυρά φεστιβάλ για ταινίες είδους. Το Φεστιβάλ διαρκεί από τις 20 Αυγούστου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου αλλά λόγω των συνθηκών γίνεται ψηφιακά. Από το πρώτο τρέιλερ πάντως παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η ζωή μιας γυναίκας που αποφάσισε να μην συμβιβαστεί αλλά να διεκδικήσει την σεξουαλική της ελευθερία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos