Μέριλ Στριπ & Πολ Ραντ στο "Only murders in the building"

Δημοσίευση: 18 Ιαν. 2023, 15:49
Συντάκτης:

Σπιρτόζικο, ελαφρύ, ευχάριστα παλιομοδίτικο και φρέσκα διασκεδαστικό, το “Only Murders in the Building” είναι ένα συμπαθέστατο “whodunnit” αφήγημα, με λειτουργικά plot twists και σκαμπρόζικη διάθεση προς την μυθλογία του genre, με την σειρά του Hulu να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 3 βραβεία (και 17 υποψηφιότητες) Emmy για τις 2 σεζόν που έχουν προβληθεί, ενώ ετοιμάζεται και η 3η, όλες μπορείτε να τις δείτε στο Disney Plus. 

Μια ιδέα του πάντα αγαπημένου μας (και κακώς σχεδόν εξαφανισμένου από την μεγάλη οθόνη) Στιβ Μάρτιν, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μάρτιν Σορτ και την Σελένα Γκόμεζ, ενώ σε διάφορα επεισόδια προστέθηκαν σπουδαίοι καρατερίστες, όπως οι Τίνα Φέι, Έιμι Ράιαν, Νέιθαν Λέιν και το τελικό αποτέλεσμα νοστίμισε πολύ. 

Σας είχαμε γράψει πολύ νωρίς την άποψή μας για αυτό το μικρό διαμαντάκι. 

Τα γυρίσματα για την 3η σεζόν βρίσκονται σε εξέλιξη και όπως μας αποκάλυψε η Σελένα Γκόμεζ με ένα βίντεο που ανέβασε, η σειρά θα εμπλουτιστεί περισσότερο. Η Μέριλ Στριπ και ο Πολ Ραντ θα κάνουν το "Only murders in the building"... "λίγο καλύτερο ακόμη". 

Όμορφα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos