"Μάκβεθ" με Ντένζελ Ουάσινγκτον και Φράνσες ΜακΝτόρμαντ!

"Μάκβεθ" με Ντένζελ Ουάσινγκτον και Φράνσες ΜακΝτόρμαντ!
Δημοσίευση: 29 Μαρτίου 2019, 03:25
Συντάκτης:

Αυτό ήταν κάτι που σίγουρα ελάχιστοι το περίμεναν. Για πρώτη φορά στην κοινή τους πορεία, ο Τζόελ Κοέν θα σκηνοθετήσει και θα γράψει μόνος του ένα φιλμ (το Macbeth στην προκειμε΄νη περίπτωση με Ντένζελ Ουάσινγκτον και Φράνσες ΜακΝτόρμαντ!), χωρίς τον αδερφό του, Τζόελ.

ΣΧΕΤΙΚΑ"The little things" Ερμηνευτικές μονομαχίες επιπέδου

Και αν όσον αφορά στο σκηνοθετικό κομμάτι, μπορεί επίσημα τουλάχιστον στα credits των ταινιών τους μέχρι και το Intolerable Cruelty/2003 να αναγραφόταν σαν μοναδικός σκηνοθέτης ο Τζόελ, στο συγγραφικό ωστόσο κομμάτι είναι η πρώτη φορά που θα γράψει κάτι μόνος του, καθώς ακόμα και στα σενάρια που υπέγραφαν για ταινίες άλλων σκηνοθετών (Βridge Of Spies, Unbroken, Gambit), το έκαναν πάντα μαζί.

Προφανώς και αδημονούμε για την εκδοχή που μας επιφυλάσει στο λογοτέχνημα του Σάιξπηρ, με τον Σκώτο στρατηγό Μάκβεθ (προφανώς ο Ντένζελ Ουάσινγκτον) που με την βοήθεια της γυναίκας του (μαντέψτε) καταφέρνει να φτάσει μέχρι τον θρόνο και να στεφθεί Βασιλιάς (και να αποτρελαθεί) με αλεπάλληλες μηχανορραφίες, προδοσίες και φόνους.

Την ταινία θα τρέξει το στούντιο της A24, ας ελπίσουμε να την δούμε στην μεγάλη οθόνη και να μην περιλαμβάνεται στην συμφωνία με την Apple.

Update: Όπως έγινε γνωστό, το "Τhe tragedy of Macbeth" ολοκλήρωσε γυρίσματα και η ταινία γυρίστηκε σε άσπρο / μαύρο, κάτι που αδερφοί Κοέν είχαν επαναλάβει 20 χρόνια πριν για το "The man who wasn't there"...

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 29 Μαρτίου 2019, 03:25
Ενημέρωση: 18 Ιαν. 2021, 17:31
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870