Madame Web: Η Ντακότα Τζόνσον στον... ιστό της Marvel

Δημοσίευση: 8 Φεβ. 2022, 15:48
Συντάκτης:

Καλά τα νέα για τους απανταχού φανς της Marvel που εδώ και καιρό περίμεναν μια ταινία για τον περιφερειακό -μέχρι τώρα- χαρακτήρα της Madame Web.

<a href="/nea/oi-neoi-fantastic-four-epistrefoyn/69428">Οι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «50 αποχρώσεις του Γκρι», Ντακότα Τζόνσον, ετοιμάζεται να μπει στο spider-verse, καθώς βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει την Madame Web στην ομώνυμη ταινία που θα σκηνοθετήσει για λογαριασμό της Sony και της Marvel η Σι Τζέι Κλάρκσον, στην πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους, με προϋπηρεσία πάντως στο τηλεοπτικό σύμπαν της Marvel, έχοντας σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια για τα Jessica Jones & The Defenders, αλλά και τα Dexter, Banshee, Bates Motel παλαιότερα.

Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε πώς θα γίνει η κινηματογραφική μεταφορά της Madame Web, αφού στα κόμικς ο χαρακτήρας είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα με νευρομυϊκή νόσο. Η μυασθένεια Gravis την περιορίζει σε ένα περίπλοκο σύστημα υποστήριξης ζωής που αντικατοπτρίζει έναν ιστό. Ακριβώς λόγω αυτών των περιορισμών, στα κόμικς δεν βλέπουμε ποτέ την ηρωίδα να έρχεται σε σωματική σύγκρουση με κάποιον κακό. Έχει, όμως, τις δικές της δυνάμεις που περιλαμβάνουν τη διόραση.

Κρίνοντας από την ηλικία της Τζόνσον είναι πολύ πιθανό οι σεναριογράφοι να έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους για αυτήν την πιο πρόσφατη γυναικεία προσθήκη στο σύμπαν των υπερήρωων, όπως το να δείξουν την origin ιστορία της. Το σενάριο θα υπογράψουν οι Ματ Σαζάμα και Μπερκ Σάρπλες, υπεύθυνοι και για το επερχόμενο «Morbius», αλλά και το μέτριο τηλεοπτικό Lost In Space του Netflix και δυστυχώς και τα Gods of Egypti & Power Rangers (ο πρώτος). Ωστόσο, το πότε ακριβώς θα δούμε την Madame Web στην μεγάλη οθόνη, παραμένει ακόμα άγνωστο.

Update: Για την Σίντνεϊ Σουίνεϊ έχουμε αναφερθεί ξανά και σίγουρα θα το κάνουμε πολλές φορές και στο μέλλον. H 24χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός που γνωρίσαμε στο "Sharp Objects", μάθαμε λίγο καλύτερα στο "The White Lotus" και εμπεδώσαμε στο "Euphoria", ετοιμάζεται για τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στην μεγάλη οθόνη. Θα συμπρωταγωνιστήσει με την Ντακότα Τζόνσον στο "Madame Web", στον ρόλο της Τζούλια Κάρπεντερ aka Spider-Woman. O Άνταμ Σκοτ θα υποδυθεί τον Μπεν Πάρκερ και η Έμμα Ρόμπερτς την Μαίρη Πάρκερ, στο καστ επίσης ο Ταχάρ Ραχίμ (ως ο κακός) και οι Ιζαμπέλα Μέρσεντ, Σελέστ Ο΄Κόνορ, Μάικ Επς και Ζόσια Μάμετ. 

Update: Αυτό είναι το κάπως συγκεχυμένο τρέιλερ, η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2024

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos