"Kαλύτερα να μην κρατάς το χέρι της κοπέλας σου όταν είστε έξω μαζί..."

Δημοσίευση: 4 Σεπτεμβρίου 2019, 17:26
Συντάκτης:

Η ειλικρίνια στο Hollywood φαίνεται να κοστίζει.

<a href="/home-cinema-streaming/happiest-season/63725">Happiest Season</a>ΣΧΕΤΙΚΑHappiest Season

Κάποιοι συμβούλευσαν την Kristen Stewart να κρύψει την σεξουαλικότητα της γιατί έτσι θα παίρνει πιο εύκολα ‘καλούς’ ρόλους. Σε μια συνέντευξή της με το περιοδικό Harper’s Bazaar, η Kristen Stewart είπε πως πριν γίνει καταξιωμένη ηθοποιός της είχαν πει το εξής: «εαν θέλεις να κάνεις μια χάρη στον εαυτό σου, καλύτερα θα ήταν να μην κρατάς το χέρι της κοπέλας σου όταν είστε έξω μαζί. Έτσι μπορεί να πάρεις και κάποιον ρόλο σε ταινία της Marvel».

Η Stewart προσέθεσε πως αυτή την οπισθοδρομική άποψη της την δήλωσαν κατηγορηματικά και πολύ σοβαρά, ενώ η ίδια είπε πως δεν θέλει να συνεργάζεται με «τέτοιους ανθρώπους». Δικαίως. Γνωστή για το γεγονός πως θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Stewart δήλωσε εν συνεχεία: «Δεν μπορείς να βγείς έξω με τον άνθρωπο που είστε μαζί; Δεν μπορείς να το συζητήσεις σε μια συνέντευξη; Αυτη ήταν η παλιομοδίτικη νοοτροπία που με επηρεάσε και εμένα, η οποία ουστιαστικά είναι η εξής: θέλεις να διατηρήσεις την καριέρα σου, την επιτυχία σου και την παραγωγικότητά σου, αλλά υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την βιομηχανία και σε αυτόν τον κόσμο που δεν σε συμπαθούν και για την ακριβεία αντιπαθούν το ότι βγαίνεις με άλλες γυναίκες. Δεν τους αρέσει που δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου ως ‘λεσβία’, αλλά δεν ταυτίζεσαι ούτε και ως straight. Οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν αυτά τα πράγματα, τί στο καλό είσαι;»

Αυτή είναι μια ερώτηση που η Kristen Stewart δεν ενδιαφέρεται να απαντήσει καθώς μισεί τις ταμπέλες. «Νομίζω πως όλοι μας σταδιακά κινούμαστε προς μια κατεύθυνση – δεν ξέρω, η εξέλιξη είναι ένα περίεργο πράγμα – γινόμαστε όλοι όλο και περισσότερο αμφίσημοι. Θεωρώ πως αυτό είναι πολύ όμορφο».

Η Stewart βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο φεστιβάλ Βενετίας για την ταινία “Sebert” σε σκηνοθεσία Benedict Andrews, στην οποία υποδύεται την αστέρα κινηματογράφου Jean Seberg. Η Seberg έγινε στόχος του FBI υπό την ηγεσία του Hoover, λόγω της πολιτικής και ρομαντικής ανάμιξής της με τον ακτιβιστή ατομικών δικαιωμάτων Hakim Jamal (Anthony Mackie). Ταυτόχρονα, σε λίγους μήνες την θα δούμε στο reboot της ταινία “Charlie’s Angels” μαζί με την Naomi Scott και Ella Balinska. Κρατώντας το χέρι της κοπέλας της Alicia Cargile, η Stewart μπορεί να μην έχει πάρει ακόμα ρόλο σε ταινία της Marvel, αλλά από ό,τι φαίνεται τα καταφέρνει και με το παραπάνω!

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Spiderhead

Spiderhead

Θα το βρείτε: Netflix

Ο σκηνοθέτης του Top Gun, ο πρωταγωνιστής του Thor και πολλοί άλλοι ταλαντούχοι συντελεστές....
7 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο