Η Τζουλιάν Μουρ σε σειρά του Στίβεν Κινγκ για την Apple TV+

Δημοσίευση: 10 Απριλίου 2019, 03:39
Συντάκτης:

Η Apple TV+ γεμίζει το ρόστερ της εν’όψει του φθινοπώρου που θα ριχτεί στην μάχη ανταγωνισμού των streaming κολοσσών (Netflix, Amazon, αλλά και Disney που επίσης ετοιμάζεται).

<a href="/nea/deite-tin-carrie-toy-stiven-kingk-ston-danao/69756">Δείτε την Carrie του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό</a>ΣΧΕΤΙΚΑΔείτε την Carrie του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό

Όπως είχε ανακοινώσει στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματός της, μία από τις συνεργασίες στις οποίες ποντάρει πολλά, είναι με τον Τζέι Τζέι Έιμπραμς που όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει ήδη τρεις παραγωγές.  Τα «Little Voice» και «My Glory Was I Had Such Friends» (με την Τζένιφερ Γκάρνερ) έχουν ήδη δρομολογηθεί και πλέον ήρθε να προστεθεί το «Lisey’s Story», βασισμένο στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, στην τηλεοπτική του εκδοχή 8 επεισοδίων με πρωταγωνίστρια την Τζουλιάν Μουρ. Πρόκειται για την ιστορία της Λίζεϊ, η οποία δύο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της ανασύρει από τη μνήμη της περιστατικά που αφορούν τον άντρα της που είτε είχε ξεχάσει είτε είχε προσπαθήσει να καταχωνιάσει στο πίσω μέρος του μυαλού της.

Το σενάριο των επεισοδίων θα γράψει ο ίδιος ο Κινγκ, γεγονός ιδιαίτερα ξεχωριστό, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα αναλάβει ο ίδιος το σύνολο των επεισοδίων. Θυμίζουμε παρεμπιπτόντως, ότι ο Κινγκ έχει συνεργαστεί ξανά με τον Έιμπραμς (ως παραγωγό) στις σειρές του Hulu «11.23.63» και «Castle Rock».

Update: Η σειρά αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι, θα σκηνοθετήσει ο Χιλιανός Πάμπλο Λαραϊν, στο καστ συναντάμε επίσης τους Κλάιβ Όουεν, Tζόαν Άλεν, Ντέιν ΝτεΧάαν, Τζένιφερ Τζέισον Λι. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του βιβλίου: Η Λίσι Ντίμπουσερ Λάντον έχασε τον άντρα της, Σκοτ, πριν από δυο χρόνια. Ήταν παντρεμένοι είκοσι πέντε χρόνια και βαθιά δεμένοι. Ο Σκοτ ήταν ένας βραβευμένος, επιτυχημένος συγγραφέας και πολύ περίπλοκος άνθρωπος. Kάποια στιγμή, η Λίσι κατάλαβε ότι υπήρχε ένα μέρος που επισκεπτόταν ο Σκοτ, που τον τρομοκρατούσε αλλά και του έδινε την έμπνευση που χρειαζόταν για να ζήσει. Τώρα είναι η σειρά της Λίσι να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του Σκοτ. Η σειρά της να επισκεφτεί το μέρος αυτό και νε ξεκινήσει ένα σχεδόν θανάσιμο ταξίδι στα σκοτάδια που περιπλανιόταν εκείνος... Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου στο Apple TV+

Update: Επίσημο τρέιλερ, ατμοσφαιρικό και υποσχόμενο, με τα 2 πρώτα επεισόδια (από τα 8) να στριμάρουν back to back με το ξεκίνημα και τα υπόλοιπα 6, ένα κάθε εβδομάδα. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos