Η Σκάρλετ Γιόχανσον δοκιμάζει τηλεόραση για πρώτη φορά

Δημοσίευση: 30 Νοε. 2022, 16:31
Συντάκτης:

H Σκάρλετ Γιόχανσον αποχαιρέτησε και επίσημα την Marvel και τον ρόλο της Black Widow που την είδαμε για σχεδόν μια 12ετία.

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, διότι ίσως να την δούμε ξανά και σε κάτι διαφορετικό, όπου θα μπορεί να θυμήσει ότι μια πραγματικά καλή ηθοποιός και να ξεφύγει από την τυποποίηση.

Μέσα στο 2023 θα την δούμε στο «Asteroid City» του Ουές Άντερσον, το «Project Artemis» του Γκρεγκ Μπερλάντι πλάι στον Τσάνινγκ Τέιτουμ και το «My mother’s wedding» του Κριστίν Σκοτ Τόμας, τρία εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, πρότζεκτ.

Θα την δούμε και σε τηλεοπτική σειρά, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η 38χρονη -πλέον- σταρ θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά του Prime Amazon «Just cause», στην οποία θα είναι και παραγωγός. Θα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζον Κάτζενμπακ που διηγείται την ιστορία μιας δημοσιογράφου στη Φλόριδα που η εφημερίδα της την στέλνει για να καλύψει τις τελευταίες ημέρες ενός θανατοποινίτη πριν την εκτέλεση, για τον οποίο είναι πεπεισμένη πως είναι αθώος. Την σεναριακή προσαρμογή έχει αναλάβει η Κρίστι Χολ του «I’m not ok with this», ενώ ίσως θυμάστε μια αντίστοιχη κινηματογραφική προσέγγιση του βιβλίου το 1995 σε σκηνοθεσία Άρνι Γκλίμτσερ, με Σον Κόνερι, Λόρενς Φίσμπερν, Εντ Χάρις στο καστ. Στην ταινία αυτή, η Σκάρλετ υποδυόταν την κόρη του Σον Κόνερι btw. 

Προσεχώς περισσότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos