Η Σίντνεϊ Σουίνι θα φορέσει γάντια του μποξ

Δημοσίευση: 25 Μαΐου 2024, 17:46
Συντάκτης:

Θα υποδυθεί την Κρίστι Μάρτιν, τη μοναδική γυναίκα πυγμάχο που έγινε εξώφυλλο του Sports Illustrated.

<a href="/tainies/immaculate/69627">Immaculate</a>ΣΧΕΤΙΚΑImmaculate

Προσέχει σε γενικές γραμμές τις επιλογές που κάνει η Σίντνεϊ Σουίνι και όπως φαίνεται η εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση, δε συνεπάγεται bimbo ρόλους.

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια, όπως το τραγικό ηδονοβλεπτικό The Voyeurs του Amazon Prime και το κακό Madame Web (αμφότερα του ίδιου σκηνοθέτη, καθόλου τυχαίο), κατά τα λοιπά όμως εκτός από τα δύο τηλεοπτικά White Lotus & Euphoria με τα οποία μας συστήθηκε, η φιλμογραφία της προς το παρόν περιέχει μια υπερτίμια rom com (Anyone but you), ένα θρησκευτικό horror (Immaculate) που άρεσε στους φανς και φυσικά το Reality με την καλύτερη ερμηνεία της μέχρι στιγμής.

H επόμενη δουλειά της είναι επίσης εντελώς διαφορετικη με τις προηγούμενες: θα υποδυθεί την πυγμάχο Κρίστι Μάρτιν, τη μοναδική γυναίκα του αθλήματος που μπήκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated, η οποία κακοποιήθηκε από τον σύζυγο και μανατζέρ της και πολλά άλλα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Μισό που μας είχε ενθουσιάσει με «Αnimal Kingdom», χωρίς να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο με τα «Rover» & «War machine», «The King», όλα υποσχόμενα, αλλά εκτελεσμένα μάλλον άνισα.

Και αυτό δύσκολα θα είναι κακή ταινία, επίσης.

Πρώτη δημοσίευση: 25 Μαΐου 2024, 17:46
Ενημέρωση: 25 Μαΐου 2024, 17:46
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos