«Η Νύχτα του Κυνηγού» αποκτά remake

Δημοσίευση: 29 Μαρτίου 2024, 17:00
Συντάκτης:

Αυτό και αν δεν χρειαζόταν.

Ενα από τα κλασσικότερα φιλμ νουάρ όλων των εποχών, το αριστουργηματικά εφιαλτικό θρίλερ του Τσαρλς Λότον «Η Νύχτα του Κυνηγού», αποκτά το δικό της κινηματογραφικό remake.

Θα το σκηνοθετήσει ο Σκοτ Ντέρικσον των Sinister, Black Phone και του πρώτου Dr. Strange και εννοείται ότι θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Ντέβιντ Γκραμπς από το 1953, ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο ίδιος ο Ντέρικσον με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του, Ρόμπερτ Κάργκιλ.

Μάλιστα υπόσχονται ότι θα το κάνουν πολύ πιο σκοτεινό από την ταινία του Λότον και πιο κοντά στο κλίμα του βιβλίου.

Όλα είναι υποκειμενικά βέβαια, καθώς η δύναμη του αρχικού, κλασσικού, φιλμ δεν βρίσκεται στα ξαφνικά μπου, ενώ ας ελπίσουμε να μην πρωταγωνιστήσει και εδώ (όπως και στα Sinister, Black Phone) ο Ίθαν Χοκ, που καμία σχέση δεν έχει με τον εφιαλτικό Ρόμπερτ Μίτσαμ.

«Η Νύχτα του Κυνηγού» επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Χάρι Πάουελ (Ρόμπερτ Μίτσαμ), ενός εγκληματία που μεταμφιέζεται ως ιεροκήρυκας αλλά στην πραγματικότητα είναι κατά συρροή δολοφόνος. Παντρεύεται μια χήρα με δύο παιδιά με σκοπό να αποκτήσει πρόσβαση στην κρυμμένη περιουσία του αποθανόντος συζύγου της και από τη στιγμή που μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά του, η κατάσταση ξεφεύγει...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos