Η μικρού μήκους "A la carte" στις αίθουσες

Δημοσίευση: 7 Οκτ. 2021, 11:28

Η μικρού μήκους «A La Carte» των Ταξιάρχη Δεληγιάννη και Βασίλη Τσιουβάρα θα προβάλλεται από σήμερα στον κινηματογράφο Άστυ, συνοδεύοντας την προβολή της βραβευμένης στο Βερολίνο ταινίας του Χονγκ Σανγκ Σο «Γυναίκα που Έφυγε».

<a href="/multimedia-mikroy-mikoys/i-paraggelia-mia-mikroy-mikoys-kata-tis-emfylis-vias/67384">"Η παραγγελία": Μια μικρού μήκους κατά της έμφυλης βίας</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Η παραγγελία": Μια μικρού μήκους κατά της έμφυλης βίας

Στο σκηνοθετικό ντεμπούτο των Ταξιάρχη Δεληγιάννη και Βασίλη Τσιουβάρα πρωταγωνιστούν οι Χρήστος Στέργιογλου και Αντώνης Μποσκοΐτης.

Σύμφωνα με την σύνοψη: Ο Υπουργός Υγείας είναι καλεσμένος σε μια life style ραδιοφωνική εκπομπή, με στόχο την απόκρυψη ενός σκανδάλου που τον αφορά. Μαζί με το δημοσιογράφο ακροβατούν στον “αέρα”, σε ένα σκοινί που τεντώνει επικίνδυνα από τις αποκαλυπτικές αντιδράσεις των ακροατών και τις πιέσεις των φαρμακευτικών και της κυβέρνησης.

Η μικρού μήκους «A La Carte» θα προβάλλεται μαζί με την ταινία «Η Γυναίκα που Έφυγε» από τις 7 Οκτωβρίου στην Αθήνα και από τις 21 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ταξιάρχης Δεληγιάννης σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Αθήνας (DEREE) Marketing and Business Administration. Από το 2016 ως το 2018 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στην Ασκόνα Ελβετίας.

Ο Βασίλης Τσιουβάρας σπούδασε Νομική στη Θεσσαλονίκη και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο, όπου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στο Δίκαιο της Πνευματικής ιδιοκτησίας (Master of Laws (LLM) in Intellectual Property Law). Παράλληλα, για δύο χρόνια δημοσίευσε κριτικές κινηματογράφου και θεάτρου στη διαδικτυακή εφημερίδα www.atticapress.gr και επιμελήθηκε τη στήλη κινηματογράφου στην έντυπη έκδοση του μηναίου περιοδικού ‘Attica Press’.

Έχουν συνεργαστεί αμφότεροι γράφοντας ένα σενάριο για ταινία μεγάλου μήκους με τίτλο «Άνω Κάτω», το οποίο έλαβε έγκριση από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου στην κατηγορία πρώτης ταινίας και χρηματοδότηση από την ΕΡΤ και είναι σε στάδιο pre-production.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos