Η Ιζαμπέλ Ιπέρ στη νέα ταινία του Ντάριο Αρτζέντο

Δημοσίευση: 11 Οκτ. 2022, 11:29
Συντάκτης:

Kάποιοι είχαν θεωρήσει ότι οι εμφάνισή του στο Vortex του Γκασπάρ Νοέ, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, μπροστά από την κάμερα, θα αποτελούσε το ρέκβιέμ του. Δεν το είχε ξανακάνει ποτέ.

<a href="/nea/festival-venetias-2024-proedros-i-izampel-iper/69854">Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Πρόεδρος η Ιζαμπέλ Ιπέρ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΦεστιβάλ Βενετίας 2024: Πρόεδρος η Ιζαμπέλ Ιπέρ

Ο Ντάριο Αρτζέντο όμως είναι δημιουργός που κάποτε μπορούσε να συναρπάσει με τα giallo θρίλερ του, έστω και αν πλέον έχει να κάνει υποφερτή ταινία τουλάχιστον 20 χρόνια.

Πέρυσι επέστρεψε με τα «Μαύρα Γυαλιά», 10 χρόνια μετά τον τρισδιάστατο «Δράκουλα» του 2012, μια τραγική ταινία, από τις χειρότερες του είδους της δεκαετίας. Ήταν επιεικώς μέτρια, αλλά μπορεί κάποιος να τα δει σαν ένοχη απόλαυση, είχαν τις στιγμές τους. 

Πλέον ο 82χρονος δημιουργός ετοιμάζεται για back to back φιλμ, κάτι που έχει να κάνει πολλά χρόνια.

Και όπως δήλωσε στο φεστιβάλ του Sitges στην Καταλονία της Ισπανίας, ο Αρτζέντο αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα φιλμ (remake μεξικάνικου θρίλερ των 40s σύμφωνα με τις φήμες) που θα διαδραματίζεται στο Παρίσι με πρωταγωνίστρια μάλιστα την Ιζαμπέλ Ιπέρ, με τα γυρίσματα να αναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2023!

Κλασσικά δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία στη δημοσιότητα, αλλά και μόνο ότι θα συνεργαστεί με την Ιπέρ, μας ιντριγκάρει, πρέπει να το ομολογήσουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
1λεπτό
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos