Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου περιμένει την ταινία σου

Δημοσίευση: 21 Δεκ. 2022, 14:17
Συντάκτης:

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου καλεί τους κύριους παραγωγούς των ταινιών της χρονιάς (μικρού και μεγάλου μήκους μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και animation, σπουδαστικές και Ελληνικής μειοψηφικής συμπαραγωγής)* να υποβάλουν τις συμμετοχές τους στα 14α Βραβεία ΙΡΙΣ έως την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023. 
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να επικοινωνήσουν το συντομότερο στο [email protected], ώστε να λάβουν τις φόρμες συμμετοχής και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και για όλα τα υλικά που θα πρέπει να συνοδεύουν τις συμμετέχουσες ταινίες. Αναφορικά με τις Σπουδαστικές Μικρού Μήκους Ταινίες, την αίτηση μπορούν να κάνουν αποκλειστικά οι σχολές κινηματογράφου και κατ’ εξαίρεση οι σπουδαστές μόνο σε περίπτωση σχολής κινηματογράφου του εξωτερικού. 
Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλους!

<a href="/nea/h-elliniki-akadimia-kinimatografoy-zita-ti-diasosi-toy-inteal-kai-toy-astor/67947">H Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου ζητά τη διάσωση του Ιντεάλ και του Άστορ</a>ΣΧΕΤΙΚΑH Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου ζητά τη διάσωση του Ιντεάλ και του Άστορ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Α.Κ.

* Οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή μιας ταινίας σύμφωνα με τον κανονισμό ανάδειξης των Βραβείων ΙΡΙΣ είναι:
α) να είναι ελληνικής παραγωγής ή συμπαραγωγής,
β) να διαθέτει πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ή αριθμό πρωτοκόλλου της σχετικής αίτησης στο ΕΚΚ) και
γ) να έχει κάνει την πρώτη της δημόσια προβολή σε κινηματογραφική αίθουσα της Ελλάδας, είτε στο πλαίσιο εμπορικής διανομής είτε στο πλαίσιο φεστιβάλ, από 01.01.2022 έως 31.12.2022.
Από την τρίτη προϋπόθεση εξαιρούνται οι Σπουδαστικές Μικρού Μήκους Ταινίες για τις οποίες δεν απαιτείται δημόσια προβολή.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Kill Boksoon

Kill Boksoon

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η Gil Boksoon ζει μια διπλή ζωή: είναι επαγγελματίας δολοφόνος και μητέρα μιας...
22 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
48310
Feelgood
7387
Tanweer
6351
Tanweer
4775