Η Beta Film ανέλαβε την παγκόσμια διανομή της σειράς «Η Παραλία»

Δημοσίευση: 13 Οκτ. 2023, 12:11
Συντάκτης:

Η υψηλότατη θεαματικότητα και η μεγάλη ειτυχία της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ «Η παραλία», την οδηγεί και σε αγορές εκτός Ελλάδας.

<a href="/nea/steile-tin-mikroy-mikoys-tainia-soy-stin-ert/65853">Στείλε την μικρού μήκους ταινία σου στην ΕΡΤ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΣτείλε την μικρού μήκους ταινία σου στην ΕΡΤ

Η γερμανική εταιρεία παραγωγής με έδρα το Μόναχο Beta Film απέκτησε τα δικαιώματα διεθνών πωλήσεων της ελληνικής δραματικής σειράς.

Ο Στέφανος Μπλάτσος σκηνοθετεί τη σειρά που διαδραματίζεται στα Μάταλα της Κρήτης με σενάρια των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου σχεδόν ένας στους τρεις Ελληνες τηλεθεατές ήταν συντονισμένος μπροστά στους δέκτες της τηλεόρασής του, ενώ «Η παραλία»  κυριαρχεί στο τηλεοπτικό primetime και να βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων στο X (πρώην Twitter), σημειώνοντας κορυφαίο μερίδιο αγοράς 15%, υπερδιπλασιάζοντας έτσι το μερίδιο της ΕΡΤ 1 καθώς ο μέσος όρος των ημερήσιων τηλεθεάσεων εκτοξεύει το κανάλι στις κορυφαίες θέσεις σε εθνικό επίπεδο.

Παραγωγή της Foss Productions και σε συμπαραγωγή με την ΕΡΤ, η σειρά προσέλκυσε σχεδόν ένα εκατομμύριο τηλεθεατές στην πρεμιέρα της και συγκέντρωσε περισσότερες από 3.6 εκατομμύρια προβολές στο ΕΡΤFLIX, την επίσημη πλατφόρμα VOD της ΕΡΤ.

Προφανώς έχει δρομολογηθεί επόμενη σεζόν.

Περισσότερα για την Παραλία σας έχουμε γράψει και δείξει (τρέιλερ) εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos