Η Αμερικανική Ακαδημία έριξε καμπάνα 10 ετών στον Ουίλ Σμιθ

Δημοσίευση: 9 Απριλίου 2022, 02:12
Συντάκτης:

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε την ποινή προς τον Ουίλ Σμιθ για την σφαλιάρα που έδωσε στον Κρις Ροκ, αντιδρώντας σε ένα αστείο που έκανε για την σύζυγό του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

<a href="/multimedia-trailer/emancipation-i-apple-riskarei-me-ton-oyil-smith/67095">Emancipation: Η Apple ρισκάρει με τον Ουίλ Σμιθ</a>ΣΧΕΤΙΚΑEmancipation: Η Apple ρισκάρει με τον Ουίλ Σμιθ

Και δεν του χαρίστηκε καθόλου: του απαγόρεψε την είσοδο στην τελετή απονομής των Όσκαρ για 10 χρόνια, όπως επίσης και σε οποιαδήποτε ανάλογη τελετή διοργανώσει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Παράλληλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον Κρις Ροκ για την ψυχραιμία με την οποία χειρίστηκε το ζήτημα.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Σμιθ πριν λίγες ημέρες υπέβαλε την παραίτησή του από την ιδιότητά του ως μέλος της Ακαδημίας.

Επί της ουσίας, δεν του αφαιρέθηκε το Όσκαρ που πήρε για την ερμηνεία του στο «King Richard» (κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος), ενώ θα μπορεί να είναι υποψήφιος ξανά, αλλά και να βραβευτεί μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, αλλά δεν θα μπορεί να βρεθεί εκεί, για να παραλάβει το βραβείο του.

Σας γράψαμε πάντως σχετικά με τις ακυρώσεις και τις αναβολές στις μελλοντικές ταινίες που είχε συμφωνήσει ο Ουίλ Σμιθ να πρωταγωνιστήσει τους προσεχείς μήνες, ως απόρροια του συμφάντος στην φετινή απονομή.

Kαι άψογος όπως πάντα ο Ρίκι Τζερβέις, ήταν ο πρώτος που σχολίασε: 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 9 Απριλίου 2022, 02:12
Ενημέρωση: 9 Απριλίου 2022, 02:50
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ