Το "I am legend" θα έχει sequel

Δημοσίευση: 5 Μαρτίου 2022, 03:46
Συντάκτης:

Δεν ήταν άσχημο post-apocalyptic (ας το πούμε) horror, το «I am Legend», με τον Ουίλ Σμιθ να τραβά τα βλέμματα στην ταινία του Φράνσις Λόρενς, η οποία άφηνε μισάνοικτο παράθυρο για πιθανό sequel. Η σχετική συζήτηση έδειχνε να είχε πάψει εδώ και αρκετά χρόνια, να όμως που 15 χρόνια μετά το αρχικό φιλμ, θα έχουμε και συνέχεια.

<a href="/tainies/creed-iii/67836">Creed III</a>ΣΧΕΤΙΚΑCreed III

Ο Γουίλ Σμιθ θα επιστρέψει στον ρόλο του απρόσβλητου από τον ιό της πανδημίας, βιολόγου που αποτελεί έναν από τους ελάχιστους άνθρωπους που έχει απομείνει στη Γη. Μαζί του θα συμπρωταγωνιστήσει ο ξύλινος Μάικλ Μπι Τζόρνταν, επιλογή που εμάς προσωπικά δεν μας ενθουσιάζει και τόσο.

Ας είναι όμως, το φιλμ θα βασίζεται επίσης στο ομώνυμο βιβλίο του 1954 από τον Ρίτσαρντ Μάθεσον, ενώ την σεναριακή προσαρμογή θα αναλάβει και πάλι ο οσκαρικός Ακίβα Γκόλντσμαν.

Σμιθ και Τζόρνταν δεν έχουν παίξει ξανά μαζί σε κάποιο φιλμ, ενώ αμφότεροι θα είναι και παραγωγοί του φιλμ. Αναμένουμε τον σκηνοθέτη, με τον Λόρενς (που έκτοτε έκανε τα δύο Hunger Games Mockingjay και το Red Sparrow) να μην έχει προς το παρόν συμφωνήσει να σκηνοθετήσει και το sequel.

Αναμένουμε και περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos