ΣΕΙΡΕΣ

"How to with John Wilson" season 2: Αυθεντικά μαεστρικό

Δημοσίευση: 13 Δεκ. 2021, 18:47
Συντάκτης:

Σύνοψη: Ο ντοκιμαντερίστας Τζον Γουίλσον επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν του show του για το HBO και επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα, όπως το πώς μπορείς να βρεις μια καλή θέση πάρκινγκ μέχρι το πώς μπορείς να θυμάσαι τα όνειρα που βλέπεις.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Γνώμη: Πίσω στο όχι και τόσο μακρινό 2020, εμφανίστηκε μια σειρά ντοκιμαντέρ στο HBO με τον παράξενο τίτλο “How to with John Wilson”, η οποία τρύπωσε με άνεση στη λίστα με τα καλύτερα τηλεοπτικά προϊόντα της χρονιάς - μιας χρονιάς που, λόγω συνθηκών, όλοι καταναλώσαμε περισσότερη τηλεόραση από ποτέ.

Εκμεταλλευόμενος την ιντερνετική τάση του να αναζητούμε πώς να κάνουμε διάφορα πράγματα στην πραγματική μας ζωή, ο Γουίλσον έφτιαξε κάτι πραγματικά μοναδικό: συνδυάζοντας πλάνα από τη ζωή στην πόλη των πόλεων, τη Νέα Υόρκη, και με αφετηρία ένα ερώτημα που δίνει τον τίτλο στο κάθε επεισόδιο, δημιούργησε μια σπουδή πάνω στην αλλοπρόσαλλη αστική καθημερινότητα, η οποία παρουσιάζεται σε όλο της το μεγαλείο όταν ξέρεις πού να στρέψεις την κάμερά σου.

Στα τρία επεισόδια της δεύτερης σεζόν που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, επαναλαμβάνει τη συνταγή της επιτυχίας και αναδεικνύεται στον μάστορα των συνειρμών, καθώς είναι αδύνατο να προβλέψεις πού θα το πάει κάθε φορά. Το να συνυπάρχεις μαζί με εκατομμύρια ανθρώπους έχει κάτι το εγγενές σουρεαλιστικό και ο Γουίλσον είναι σαν να έχει αποφασίσει να δείξει όλες τις πτυχές αυτής της εμπειρίας.

Η έκπληξη που νιώθει όταν οι αναζητήσεις του τον οδηγούν σε απροσδόκητα σημεία ή στο να συνομιλεί με τους πιο αξιοπερίεργους ανθρώπους είναι αυθεντική και ο τρόπος με τον οποίο την παρουσιάζει σε κάνει να νιώθεις συνοδοιπόρος του.

H άποψη του MOVE IT για την ακαταμάχητη πρώτη σεζόν

Είναι σαν αυτόν τον φίλο σου που έχει πάντα να διηγηθεί μια κουλή ιστορία, με τη διαφορά ότι ο Γουίλσον αναγάγει μαεστρικά το προσωπικό στο συλλογικό, χωρίς να χάνει ποτέ τη χαρακτηριστική μίξη χιούμορ, awkwardness και ελαφριάς μελαγχολίας που είναι 100% δική του.

Και μιας και αποδεικνύεται ότι ο Τζον Γουίλσον δεν έχει ξεμείνει ούτε από έμπνευση ούτε από υλικό, περιμένουμε απλά την ανανέωση της σειράς για τρίτη σεζόν. Γιατί πολύ απλά, το “How to with John Wilson” είναι η σειρά που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι!

H σειρά στριμάρει στο Vodafone TV.

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 13 Δεκ. 2021, 18:47
Ενημέρωση: 13 Δεκ. 2021, 19:02
Συντάκτης:
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos