Το 'House of the Dragon" θα κοστίζει 20 εκατομμύρια το επεισόδιο

Δημοσίευση: 26 Απριλίου 2022, 00:58
Συντάκτης:

Kανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το «Hpuse of the Dragon» θα αποτελέσει ένα από τα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς.

<a href="/nea/one-perfect-shot-ypofotizei-mia-avantadoriki-idea/66277">&quot;One perfect shot&quot;: Υποφωτίζει μια αβανταδόρικη ιδέα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"One perfect shot": Υποφωτίζει μια αβανταδόρικη ιδέα

Η prequel σειρά του Game Of Thrones από το ΗΒΟ ετοιμάζεται να σκάσει με φόρα και ήδη δείχνει να ξεπερνά το GoT τουλάχιστον σε ένα σημείο.

Θα το ξεπεράσει σε κόστος παραγωγής.

Κάθε επεισόδιο από τα δέκα της πρώτης σεζόν του «House of the Dragon» κόστισε κάτι λιγότερο από 20 εκατομμύρια δολάρια. Ενδεικτικά, το κόστος παραγωγής ανά επεισόδιο στο «Game of Thrones» ξεκίνησε από 6 εκατομμύρια δολάρια στην πρώτη σεζόν και ανέβηκε στα 15 εκατομμύρια δολάρια τον όγδοο και τελευταίο κύκλο.

Βασισμένη στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν «Fire & Blood» (2018), η σειρά δέκα επεισοδίων «House of the Dragon», τοποθετείται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και αφηγείται την ιστορία του Οίκου Ταργκάριεν και τον εμφύλιο της οικογένειας, γνωστό ως Dance of the Dragons. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου.

Σας έχουμε γράψει πολλά περισσότερα για το εγχείρημα, το καστ, σας έχουμε δείξει και τρέιλερ.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο