Το "Hell or high water" γίνεται τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 26 Ιαν. 2022, 18:02

O Ντέιβιντ ΜακΚένζι πίσω από την κάμερα και ο Τέιλορ Σέρινταν στην συγγραφή του σεναρίου, αποθέωσαν την επιτομή του νεο-γουέστερν με κοινωνικούς προβληματισμούς στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης, με το εξαιρετικό προ τετραετίας "Hell or High Water". Καλό είναι ανάλογα κομψοτεχνήματα να παραμένουν ως έχουν και να μην δοκιμάζουν sequel, spin-offs κτλ κτλ. 

<a href="/nea/epiteloys-olo-yellowstone-universe-stin-ellada/69137">Eπιτέλους όλο το «Yellowstone Universe» στην Ελλάδα</a>ΣΧΕΤΙΚΑEπιτέλους όλο το «Yellowstone Universe» στην Ελλάδα

Η Fox έχει μάλλον διαφορετική άποψη, καθώς ετοιμάζει την μεταφορά στη μικρή οθόνη του “Πάση Θυσία” (όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του), με την εκτελεστική παραγωγό των Dopesick και Stranger Things, Jessica Mecklenburg.

Η ταινία ακολουθεί δύο αδέρφια που πραγματοποιούν μια σειρά από ληστείες τραπεζών για να σώσουν το οικογενειακό τους ράντσο και καταδιώκονται από δύο δασοφύλακες του Τέξας. Οδηγημένοι από την εγκατάλειψη, τη βία και τη συστηματική κακοποίηση οι ήρωες δημιουργούν ένα δικό τους σετ κανόνων βάση του οποίου προσπαθούν να αποδώσουν δικαιοσύνη. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο David Mackenzie, ενώ τα δύο αδέρφια υποδύονται οι Chris Pine και Ben Foster.

Η γνώμη του MOVE IT για το "Hell or High Water", εδώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα είναι εμπνευσμένη από την ταινία και θα ακολουθεί έναν αδίστακτο μεγιστάνα του πετρελαίου, ο οποίος επιχειρεί να λεηλατήσει μια κοινότητα κτηνοτρόφων του Δυτικού Τέξας. Παράλληλα, δύο αδέρφια από την περιοχή παλεύουν να γλιτώσουν από έναν Texas ranger και να κρατήσουν ό,τι είναι δικό τους, κάνοντας μια ληστεία τράπεζας τη φορά.

Μάρω Ζουγανέλη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos