Το HBO MAX βάζει διάσημους σταρ για να σας... κοιμήσουν

Δημοσίευση: 18 Ιουλίου 2020, 19:08
Συντάκτης:

Το HBO Max θέλει να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε γι’ αυτό και έχει στρατολογήσει σωρεία αγαπημένων μας ηθοποιών για να το πετύχει μέσω της streaming πλατφόρμας “A World of Calm” όπου θα προσφέρονται πολλές ιστορίες χαλάρωσης για μεγάλους. Όπως πρεσβεύει και η φιλοσοφία πίσω από την πλατφόρμα -η οποία παρομοιάζει πολύ αυτή της εφαρμογής “Calm”- τα 30λεπτα επεισόδια είναι σχεδιασμένα σαν «αντίδοτο για την μοντέρνα ζωή, ένα εικονικό ταξίδι σε έναν άλλο κόσμο».

<a href="/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Κάθε ιστορία, εκτός από σαγηνευτική μουσική και ιστορίες προορισμένες για να μας ηρεμήσουν, θα είναι φυσικά αφηγημένες από τις πιο γνώριμες φωνές των τελευταίων ετών. Όσκαρ Άιζακ, Νικόλ Κίντμαν, Ζόι Κράβιτζ, Λούσι Λιου, Κίλιαν Μέρφι, Μαχέρσαλα Άλι, Ίντρις Έλμπα και Κιάνου Ριβς είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που θα μπορούμε να ακούμε πριν κοιμηθούμε, στα οποία το HBO βασίζεται απεριόριστα για να γίνει το “A World of Calm” μία αγαπημένη συνήθεια για όλους.

«Με όλα αυτό το χάος και το στρες που βιώνουμε αυτήν την εποχή, όλοι  μας θα είχαμε την ανάγκη από μία βοηθούμενη χαλάρωση και το “A World of Calm” είναι εδώ για να μας καθοδηγήσει» δηλώνει η Τζένιφερ Ο’ Κόννελ, αντιπρόεδρος της πλατφόρμας.

Σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Nutopia, το “A World of Calm” ήταν ένα σχέδιο εν εξελίξει εδώ και μήνες όμως δημιουργήθηκε ολοκληρωτικά μέσα στην καραντίνα, χρησιμοποιώντας βραβευμένους κινηματογραφιστές και σκηνοθέτες.

Update 25/9/20: Το πρώτο επεισόδιο θα στριμάρει 8 Οκτωβρίου και το τρέιλερ είναι... ζεν.

 

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 18 Ιουλίου 2020, 19:08
Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2020, 08:10
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos