Το HBO Max έρχεται Ελλάδα και αναζητά άτομα για εργασία

Δημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2021, 16:14

H streaming υπηρεσία του HBO Max αναμένεται να ξεκινήσει να στριμάρει στους ευρωπαϊκούς δέκτες στις αρχές του 2022, με την Ελλάδα προφανώς στο πρόγραμμα συνδρομητών και αναζητά ήδη άτομα για τις 4 νέες θέσεις που ανακοίνωσε. Προς το παρόν δεν έχει δοθεί κάποια ημερομηνία για το πότε θα γίνει το λανσάρισμα στη χώρα μας, όμως σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, αυτές είναι οι θέσεις πλήρους απασχόλησης που προσφέρονται: 

gossip girl hbo maxΣΧΕΤΙΚΑ"Gossip girl" season 1: "Oh, the drama!"

PR Manager – Greece: Ο PR Manager θα παρακολουθεί πιστά το πρόγραμμα περιεχομένου της πλατφόρμας, ζητώντας συνεντεύξεις, «κατεβάζοντας» σχετικές ιδέες για τα social media και διοργανώνοντας τοπικά events. Επίσης, θα βοηθάει σε γραπτές εργασίες, καθώς και θα συνεργάζεται στενά με την ευρωπαϊκή ομάδα Marketing και τους PR συναδέλφους, στα αγγλικά. Για το λόγο αυτό απαιτείται άριστη γνώση αγγλικών (κι ελληνικών φυσικά), καθώς επίσης δημιουργική και εξωστρεφής προσωπικότητα, εξαιρετικές ικανότητες οργάνωσης και λύσης προβλημάτων, και εμπειρία στο κομμάτι του PR.

Brand and Content Marketing Manager – Greece: Η περιγραφή αναφέρει ότι αναζητάται ενεργητικός και συνεργάσιμος Brand Marketing Manager, για να ενταχθεί στην EMEA ομάδα και να προσφέρει αναγνωρισιμότητα στο brand αυξάνοντας τους subscribers στη χώρα μας. Για τη θέση αυτή απαιτείται μεταξύ άλλων εμπειρία στην προώθηση μάρκας, υψηλού επιπέδου γνώσεις στον τομέα της διασκέδασης και τις τηλεοπτικές σειρές, εμπειρία στην ανάπτυξη καμπάνιας προώθησης στην ελληνική αγορά και στην προσαρμογή παγκόσμιων και τοπικών στοιχείων σε ελληνικές καμπάνιες, καθώς επίσης πολύ καλή γνώση αγγλικών και ελληνικών.

Social Media Manager: Άλλο ένα πόστο που ψάχνει άτομα παθιασμένα με τα social media, ώστε να αναλάβουν την παρουσία του HBO Max σε αυτά, στην Ευρώπη. Ανάμεσα στους στόχους είναι να προσφέρει αναγνωρισιμότητα στο brand και να προσελκύει συνδρομητές, σε συνεργασία με την πανευρωπαϊκή ομάδα social media της HBO Max (17 ατόμων συνολικά), καθώς και με τοπικούς συνεργάτες στο Marketing, PR, Brand και CRM. Στις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροίς, ανήκει μεταξύ άλλων η προηγούμενη εμπειρία στη βιομηχανία, γνώσεις σε τεχνολογίες marketing, social media trends και κανάλια, άριστη ομιλία και γραφή ελληνικών κι αγγλικών, ευέλικτο mindset, ικανότητες λύσεις προβλημάτων, καθώς και εμπειρία εργασίας σε πλατφόρμες όπως Flacon, Sprinklr, Hootsuite και άλλες σχετικές.

Editorial Manager: Άτομο υπεύθυνο για την παράδοση editorials και τη στρατηγική επιμέλεια. Θα εργάζεται στενά με μετόχους – συμπεριλαμβανομένων των ομάδων marketing, CRM, κ.α – και θα διαβεβαιώνει ότι όλες οι ανάγκες θα αντανακλώνται στην επιμέλεια της πλατφόρμας, δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους συνδρομητές. Απαιτείται μεταξύ άλλων σχετική εμπειρία σε αντίστοιχο ρόλο, αναλυτικό μυαλό, καθώς και ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών projects, κατανόηση των ευρωπαϊκών συνθηκών και της ελληνικής αγοράς.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

St. Agatha

St. Agatha

Θα το βρείτε: Cinobo

Σύνοψη: Το «St. Agatha» διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1950 στη μικρή πόλη της Georgia....
12 ώρες